Podcast: Wil jij wel écht groeien?

Even een ander soort podcast vandaag, want ik moet je streng toespreken. Neem jij verantwoordelijkheid en durf je buiten je comfort zone te stappen? Want wil jij wel echt groeien als persoon? Hou dan eens op met alle bullshit excuses! Je leeft maar 1 keer en dat kan veel korter zijn dan je denkt!

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Je doel is om te groeien als mens

Zoals je weet richt ik me heel erg op groei, op mensen die willen groeien. Want ik denk dat het doel van iedereen uiteindelijk is om te groeien als mens.

 

Maar hoe doe je dat dan?

 

Stap uit je comfort zone!

Ten eerste is het belangrijk om af en toe uit je comfort zone te stappen. Ondernemers doen dit constant, telkens weer een soort van trial en error. Eerder heb ik hier al een podcast over opgenomen, want er bestaat niet zoiets als falen.

Door uit je comfort zone te stappen, zet je de groei in beweging. Want als je constant hetzelfde blijft doen, dan sta je stil. En stilstand is achteruitgang.

 

Actie!

Periodes van rust zijn ook nodig, maar alleen als ze dan weer worden opgevolgd door periodes van actie! Net als de maancyclus, trek je bij nieuwe maan meer naar binnen en ontwikkel je nieuwe ideeën. Tijdens het eerste kwartier komt dit langzaam tot uiting. In de zomerperiode, de volle maan, zijn we volop in bloei en is het tijd voor actie, actie, actie. En in het laatste kwartier trekken we langzaam weer naar binnen om te evalueren.

 

Neem verantwoordelijkheid!

Daarnaast moet je wel de verantwoordelijkheid nemen. Verantwoordelijkheid voor je keuzes en voor je leven. Je leeft tenslotte maar 1 keer. En moet er persé iets gebeuren voordat jij echt verantwoordelijkheid gaat nemen?

 

Luister naar je hart, dat is stap 1. En neem daar dan de volledige verantwoordelijkheid voor. Want als jij dit echt wil, dan zijn er geen smoesjes of ja maar’s. Dan onderneem je actie!

Kom je naar mijn LIVE dag?

Alle antwoorden zitten in jou, maar je moet wel de fluistering van je ziel kunnen horen. En daar ga ik je bij helpen tijdens de LIVE dag aanstaande vrijdag. Dit wordt een hele fijne dag helemaal in het teken van jou. Je moet het jezelf gunnen, want waar een wil is, is een weg. En dan neem je die verantwoordelijkheid, stap je uit je comfort zone en ga je ervoor!

TIP: Kom samen met een vriendin en krijg 35 euro korting per persoon! 
Bestel hier je duo ticket. 

Ik hoop je heel erg te ontmoeten. Weet dat je het waard bent.

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Mocht je nog vragen hebben over de LIVE dag, stuur me gerust een DM!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *