Zo ontdek je jouw blinde vlekken (in je business)

Deze podcast wilde ik al een tijdje opnemen, want het idee ontstond eigenlijk op de dag nadat we terugkwamen van vakantie. Het gaat over blinde vlekken in je business en het heeft een kleine introductie nodig.

 

In onze tuin hebben we een loungeset met waterafstotende kussens, zodat de kussens ook buiten kunnen blijven liggen als het regent. Daar hadden we flink in geïnvesteerd, want vroeger hadden we van die kussens die je wel binnen moest halen en als je dan te laat was, dan waren ze nat en bleven ze ook super lang nat. Laatst hadden we het daar over met vrienden die bij ons waren en die vroegen: “Worden die kussens dan echt niet vies en gaat het weer er niet in zitten?” En toen zei ik: “Nee hoor, we zijn echt super tevreden.”

 

Niets was minder waar, want toen we terug kwamen van vakantie en zin hadden om wat dingen in de tuin te doen. Lekker wat dingen schoongemaakt en toen zag ik opeens een vlekje op het kussen. Vervolgens haal ik een van de kussens weg en zie ik dat ze toch wel heel vies zijn geworden. Dus zo zie je maar weer: ook als je ergens flink in investeert heeft het gewoon onderhoud nodig. Zo gaat het ook met je business, maar daar vertel ik meer over in deze podcast.

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *