Zo manifesteerde ik mijn zwangerschap

Een podcast volledig uit inspiratie en flow. Ik zit weer helemaal in het manifesteren en de wet van aantrekking. Ik ben veel boeken aan het lezen en ook mijn eigen journals.

En wat een bijzondere manifestaties zijn er op mijn pad gekomen. Waarvan één toch de allermooiste is: mijn zwangerschap.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Dit verhaal gaat niet alleen over zwangerschap en manifesteren. Het gaat ook over de wet van aantrekking. Want zwanger worden na de vroeggeboorte van Isa Lou was niet zo eenvoudig…

 

Allergrootste verlangen

Misschien kan je het een beetje indenken hoe het is. Zwanger te zijn, een klein mensje te voelen in je buik. Schoppend, levend, een hele bijzondere connectie. Je zo te hebben verheugd op een klein meisje in je leven, een dochter. En die er dan opeens niet meer is.

Je mag best weten dat ik na mijn eerste zwangerschap en vroeggeboorte, zo ontzettend heb verlangd naar dat gevoel om weer zwanger te zijn. En het soms ook enorm confronterend was. Allemaal kinderen van vrienden om ons heen. Andere vrouwen die zwanger werden.

 

Je wil het gewoon zo graag.

 

Emotionele vibratie ladder

Ik heb het er veel gehad over met vrienden, maar niet met iedereen. Want juist door te blijven praten over wat je niet wilt, wat niet fijn is in je leven, helpt je niet.

Tuurlijk heeft iedereen zo zijn momenten. Maar het is belangrijk om niet in de slachtofferrol te blijven.

 

In Pockets vól met JOY van Lou Niestadt zit een prachtige poster met de emotionele vibratie ladder van Abraham Hicks erop uitgelegd. Helemaal bovenaan staan liefde, joy, vrijheid en dankbaarheid. En meer naar beneden gaande kom je emoties tegen als: hoop, tevreden, verveling, twijfel, boos, haat en jaloezie. Waarbij angst, depressief, wanhopig en slachtoffer de allerlaagste trede van de ladder zijn.

 

Jouw vibratie

Wees je eens bewust: op wat voor vibratie zit jij momenteel? En probeer eens heel bewust je aandacht en je energie te verhogen.

 

Praat bijvoorbeeld niet de hele tijd over wat er niet is, over je zorgen. Daarmee ga je alleen maar omlaag op de vibratie ladder. En je wilt juist omhoog, je wilt weer die joy voelen, je wilt weer die liefde, passie en enthousiasme!

 

Wat wil jij manifesteren?

Wat wil je manifesteren in je leven? En in welke vibe, in welke energie zit je nu? Zit je in een zware energie, in een negatieve vibe? Of kies je voor iets anders? Je hebt namelijk altijd een keuze. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je gedachtes en je eigen mindset. En dat is zo mega magisch, want met de juiste mindset kan je alles manifesteren en kun je echt mooie dingen gaan waarmaken.

 

Jouw buitenwereld is een afspiegeling van jouw binnenwereld.

 

Denk daar eens over na en laat het me weten!

 

Wat wil je manifesteren? Waar kies jij voor?

 

Liefs, Marlou

 

P.s. Voel je iets voor de mastermind? Check even deze pagina!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *