Help! Uit balans en uit alignment

Zit jij op dit moment lekker in de flow? Of voel je dat het ergens wringt en net niet helemaal lekker loopt?

Luister deze podcast over hoe jij jouw lichaam, geest en ziel kan laten samenwerken. Ik leg je uit wat er gebeurt als je uit alignment bent, wat je kan doen om dit gevoel om te buigen en hoe je echt authenthiek kunt gaan ondernemen vanuit je hart, waardoor het zoveel meer gaat stromen en het lichter en fijner voelt.

Dat gun ik je echt!

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

1 Reactie

  1. Natascha van Leeuwen

    Wat een goede podcast een helder input daar kan ik wat mee ik luister veel meer naar mezelf en volg ik mijn hart veeel meer en voel ik me stukken beter en heb ik weinig last van mijn Parkinson en daarnaast heb ik door mijn hart open heb gesteld de man van mijn dromen gevonden en de business laat ik links liggen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *