Mijn transformatie staat voor de deur

Ik ben aan het genieten van mijn honeymoon pensioen! Wat dat precies is, dat hoor je in deze podcast. Maar ik kan je alvast vertellen dat er (Nu al! Na 2 weken) een hoop inzichten naar boven zijn gekomen, vanuit de rust en de ruimte die ik ervaar. Ik ga je wat meer vertellen over mijn transformatie, mijn persoonlijke en zakelijke reis.

Ik ben al 12 jaar aan het ondernemen en als ik zo terugkijk op de afgelopen jaren, dan is er iedere keer -na een bepaalde periode- een soort kantelpunt. Dat er een shift ontstaat en vervolgens een groeispurt. En daar wil ik je in deze podcast in meenemen. Ik heb onder andere een aantal waardevolle inzichten en tips voor je, die jij kunt meenemen in jouw persoonlijke en zakelijke groei.

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *