Wat kun je doen als je je (grote) programma niet verkoopt?

Hoe kan het dat je vol enthousiasme je (online) programma, cursus of traject lanceert en dat de verkopen uitblijven? Ik had laatst een sessie met mijn Masterminders en daar kregen we het over dit onderwerp. Ik coach inmiddels al heel wat jaren ondernemers en heb zelf ook heel wat programma’s gelanceerd. Ik ontdekte dat er een grote valkuil is waar veel ondernemers instappen, waardoor ze hun programma moeilijk verkopen.

In deze korte podcast aflevering (8 min) vertel ik je hoe je door middel van een gratis freebie zoals bijvoorbeeld een online Masterclass je leads converteert naar klanten. Oftewel: hoe zorg je er nou voor dat mensen na je gratis webinar kopen?

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *