Wat fijn dat je hier bent! Ik heb voor jou een korte meditatie opgenomen om de week of je dag goed te beginnen. Bewuster leven en ondernemen betekent ook dat je regelmatig even bij jezelf moet inchecken.

Je wilt je niet laten leiden door de waan van de dag en door dingen die (onverwacht) op je af komen. Je wilt bewuste keuzes maken en met de juiste dingen bezig zijn. Toch? 

Deze korte meditatie duurt nog geen 15 minuten en ik doe hem zelf regelmatig om mijn week of dag goed te beginnen. Het helpt me focussen op dat waar ik naar toe wil groeien zonder de balans te verliezen. Ook helpt deze meditatie om een goede connectie met je lijf te maken. Iets wat we nog wel eens dreigen te vergeten. En dat terwijl ons lichaam ons vaak goed kan vertellen wat we nodig hebben.

 

Mediteren in combinatie met regelmatig een lekkere workout en een fijne yoga les is voor mij dé manier om de balans te houden en plezier in alles wat ik doe.
Wil je vaker met mij een meditatie doen of een lekkere workout of een fijne yogales? Ben jij op zoek naar de manier om balans te houden?

Dan is Hello New You ook iets voor jou! Je kunt je nu aanmelden met korting en nadat je je hebt aangemeld staan er wekelijks nieuwe video’s voor je klaar. Ik heb ook hele toffe bonussen voor je klaar staan!