Introducing

Flow Content Retreat

Let’s create some killer content together in a magical flow

Bespaar tijd, geld en energie en haal jouw
next level doelen vanuit een heerlijke flow!

Gun jezelf en je bedrijf deze investering als je serieus wilt groeien met behulp van een geweldige sales strategie en bijpassende content om je online zichtbaarheid en omzet een flinke boost te geven!

Tijdens dit retreat word je helemaal in de watten gelegd terwijl jij aan de slag gaat met je sales- en contentstrategie. Vervolgens is het tijd voor actie want je gaat in korte tijd enorm veel (professionele) content maken waar je minimaal een heel kwartaal op kunt teren.

Na dit retreat twijfel je niet meer over wat je moet plaatsen op je social media kanalen. Zeg maar dag tegen je writersblok of creatie stress! Hoe lekker als je 2 dagen full focus en met de juiste begeleiding content maakt voor een kwartaal?

Je wordt eindelijk beter zichtbaar voor je doelgroep, je volgers groeien en je voelt eindelijk dat het stroomt…

Flow Content Retreat - Marlou

Het retreat vindt plaats op vakantiepark de Kremmer in Drenthe waar je of in een Tiny House bij het water verblijft of in een privé kamer in een prachtige villa. Een prachtige locatie met genoeg mooie spots om prachtige beelden te schieten en lekker vanuit flow content te maken waarmee jij klanten gaat aantrekken.

We zijn met een fijne groep gelijkgestemde ondernemers én een professionele fotograaf.

Na dit retreat kom je vol energie thuis met een beeldbank aan foto’s, video’s én teksten die je zowel voor je social media als andere marketingkanalen kunt gebruiken.

Preview Flow Content Retreat

 

Flow Content Retreat

17 en 18 september

Voorkom dat je tijd verspilt en middelmatige content maakt wat je weinig oplevert. Ga mee met mijn compleet verzorgde FLOW Content retreat waarin je in 2 dagen winnende content creëert voor minimaal een heel kwartaal.

 • ZAll inclusive 2-Daagse Content Creatie Retreat op prachtige locatie in Drenthe
 • ZCoaching & feedback van Marlou Volkerink
 • ZEen ijzersterke contentstrategie voor jouw personal brand
 • ZProfessionele fotoshoot met Annet Geurtsen: hello beautiful beeldbank!
 • ZVideobeelden voor o.a. Reels
 • ZReady-to-post content voor Instagram waarmee je de leukste klanten aantrekt
 • ZOptioneel: Professionele Haar & make-up door Gemma Nab

VIP FLOW Ticket

€ 2500,-

Of betaal in 2 of 4 termijnen

 • All inclusive 2-Daagse Content Creatie Retreat op 17 en 18 september op een prachtige locatie in Drenthe

 • Coaching & feedback van Marlou

 • Professionele fotoshoot met Annet Geurtsen

 • Extra videobeelden die je kunt inzetten voor reels

 • Inclusief eigen Tiny House aan het water!

FLOW Premium Ticket

€ 2200,-

Of betaal in 2 of 4 termijnen

 • All inclusive 2-Daagse Content Creatie Retreat op 17 en 18 september op een prachtige locatie in Drenthe

 • Coaching & feedback van Marlou

 • Professionele fotoshoot met Annet Geurtsen

 • Extra videobeelden die je in kunt zetten voor reels
 • Inclusief privé kamer in een prachtige villa!

Shared Room Ticket

€ 2000,-

Of betaal in 2 of 4 termijnen

 • All inclusive 2-Daagse Content Creatie Retreat op 17 en 18 september op een prachtige locatie in Drenthe

 • Coaching & feedback van Marlou

 • Professionele fotoshoot met Annet Geurtsen

 • Extra videobeelden die je in kunt zetten voor reels
 • Inclusief gedeelde kamer met twee éénpersoonsbedden

Hoe anderen het Flow Content Retreat hebben ervaren

“Wat was dit een fijn, leerzaam, intensief en mooi weekend. Ik ben in twee dagen mezelf en dus ook mijn bedrijf tegen gekomen waardoor ik nu heel helder heb wie mijn ideale klant is en wat haar verlangens en problemen zijn. Door deze basis goed neer te zetten stromen de ideeën voor content als vanzelf.

Daarnaast heb ik mooie beelden ontvangen van de video- en fotograaf. De begeleiding van alle dames was fijn, warm, ontspannen en vooral heel leerzaam en leuk. Ik kijk terug op een fantastisch weekend vol verbinding met andere vrouwelijke ondernemers. Ik heb veel van Marlou maar ook van de andere dames geleerd waardoor ik vooral veel lol heb gekregen in het maken van content. Eigenlijk zou ik ieder jaar wel zo’n Retreat willen doen 🙂

Sabine van der Meer

Praktijk Meerzicht

Ik vond het flow retreat heel inspirerend. Heel fijn om full focus te kunnen werken aan een goede basis met thema’s en onderwerpen voor op social media. Met prachtige foto’s en video’s erbij heb ik zo een compleet pakket waar ik de komende tijd mee vooruit kan.

En hoe fijn en verbindend is het om dit samen te mogen doen met andere vrouwelijk ondernemers.

Debbie Baptist

Mom in Balance

Na een weekend Flow Content Retreat, heb ik veel meer rust in mijn hoofd. Ik ben niet meer de hele dag met mijn sociaals bezig. Ik plan 1 dag deel in de week voor mijn instagram en maak nu in een no-time de leukste reel, post en stories, zo plan ik alles 2 weken vooruit.

Met alle tip & trucks tijdens de retreat is het echt veel makkelijker geworden. En door de perfecte foto’s en sfeerbeelden van mij persoonlijk en de producten die ik gebruik, zie ik mijn instagram per dag groeien en nieuwe volgers krijgen. Ik ben super enthousiast en blij dat ik bij deze retreat heb mogen zijn.

Marjo Veenhuizen

Hair & Beauty Tolbert

“Het Flow Content Retreat was een geweldige ervaring!

Ik heb het retreat als ontzettend leuk en leerzaam ervaren. Het voelde als thuiskomen en ik heb genoten van het contact met andere vrouwelijke ondernemers. De mogelijkheid om met hen te kunnen sparren was geweldig. Toen ik eenmaal in een flow zat, kwamen de thema’s en onderwerpen vanzelf op gang. Bovendien ben ik zeer tevreden over de foto’s en video’s die zijn gemaakt; ze sluiten perfect aan bij mijn persoonlijkheid en de boodschap die ik wil overbrengen. Het is een waardevolle toevoeging. Een topervaring!

Sharon Belt-Sipkens

Miskraam coach

“Het retreat was relaxed, ik had echt focus op mijn bedrijf en de content. Even terug naar de basis maar vanuit relaxedheid. Er was ruimte voor ontspanning, maar ook hard werken. Daarnaast was het een fijne locatie, waar we op verschillende plekken terug konden trekken en even full focus. Alles was perfect verzorgd!

Anouk van Miltenburg

Vianouk

Yes!

Hier wil ik bij zijn!

Yes!

Hier wil ik bij zijn!

Yes!

Hier wil ik bij zijn!

Yes!

Hier wil ik bij zijn!

YES!

Hier wil ik bij zijn!

YES!

Hier wil ik bij zijn!

YES!

Hier wil ik bij zijn!

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Waar vindt het Retreat precies plaats?

Het retreat vindt plaats op vakantiepark de Kremmer in Drenthe. Gelegen in de Drentse bossen, op loopafstand van ’t Nije Hemelriek. Ook wel bekend als ‘het Ibiza van Nederland’ door het prachtige bos, witte strand en blauwe water.

Hoeveel foto's krijg ik?

Je krijgt minimaal 35 foto’s van onze profesionele fotograaf Annet Geurtsen.

Kan ik ook 'backstage' beelden krijgen van de shoot?

Jazeker! Er worden ook bewegende beelden geschoten van de fotoshoot die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld stories en reels. 

Onzichtbaar

Kan ik ook mijn haar en make-up laten doen?

Ja dit kan! Tegen een kleine meerprijs van €77 kan onze professionele haar&make-up artist Gemma Nab jouw haar helemaal naar wens stijlen en je prachtig laten opmaken.

Wat is het verschil tussen een verblijf in een Tiny House en de villa?

De Tiny House is helemaal voor jezelf. Een plek waar je alleen kunt zijn en in alle rust je kunt voorbereiden op de shoot of het maken van content. In de villa heb je ook je eigen privékamer maar je deelt het huis met de anderen. Wees niet bang dat je veel afleiding krijgt in de villa, er zijn op het park en rond de villa meer dan genoeg plekjes om je terug te trekken en alleen te zijn.

Wat als ik me heb aangemeld maar toch niet kan?

Mail even naar info@marlou.nl zodat we de opties met je kunnen bespreken. Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn. 

Introducing

Flow Content Retreat

Let’s create some killer content together in a magical flow