7 Tips om een goede business coach te vinden

De coaches lijken als paddestoelen de grond uit te schieten. Misschien ben jij op dit moment ook op zoek naar een business coach. Of twijfel je om in een traject te stappen. In deze aflevering geef ik 7 waardevolle tips die jou helpen om een goede (business) coach te vinden.

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst investeerde in een business coach. Ik vond het mega spannend en ook de investering was even slikken.. maar achteraf ben ik zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt! Het heeft me zoveel opgeleverd.

Helaas hoor ik ook wel eens andere verhalen. Klanten die blij verrast zijn omdat ze eerder met een coach hebben gewerkt die zijn/haar belofte niet na kwam. En dan kom je van een koude kermis thuis..

Hoe vind je een goede business coach?

In deze podcast neem ik je mee in 7 waardevolle tips die je kunnen helpen in jouw zoektocht naar een goede coach om je te helpen groeien met je bedrijf. Maar niet alleen dat.. Misschien zoek je wel helemaal geen business coach maar een ander soort coach. Ook dan is deze aflevering voor jou!

Waar moet je op letten en wat zijn zogenaamde ‘red flags’ als je een coach zoekt?

Beste Business Coaches Nederland

Voordat je gaat luisteren vast een goede tip: Doe research! Onderzoek of iemand daadwerkelijk ervaring heeft die past bij jouw wensen. Als je op Google zoekt op Beste Business Coaches Nederland kom je deze lijst met business coaches tegen, waar ik ook in sta! Natuurlijk voel ik me vereerd dat ik een plek in deze lijst heb. Maar het belangrijkste is dat je een coach vindt die bij jou past. 

Hoe? Luister de podcast!  

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

PS: YES de deuren van MBB Mastery zijn weer geopend! Meld je hier aan voor mijn Gratis Masterclass: Creëer jouw gamelan voor 2024.

Of meld je direct aan voor MBB Mastery.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *