Hoe kom je dichterbij je zielsmissie?

Ik neem afscheid van mijn cash cow.

Zo. Dat is eruit.

Ik voel het niet meer.

Het is tijd om de knoop definitief door te hakken.

In mijn nieuwe podcast vertel ik je over deze en een aantal andere belangrijke keuzes. Waarom ik afscheid neem van mijn cash cow.

En geef ik je tips om zelf te groeien op identiteitsniveau. Want het is zo belangrijk om af en toe weer bij jezelf in te checken. Zodat je echt weet, deze richting mag ik opgaan. Dit is mijn pad om verder door te gaan groeien.

Hoe weet je of je op het juiste pad zit? 
Moet je doorgaan of toch een ander pad inslaan? 
En hoe kom je er eigenlijk achter wat je zielsmissie is?
Hoe voel je dat?

Zit jij nu op het juiste pad?

 

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

 

Ertussenuit

Nu mijn verlof voorbij is, heb ik een plan gemaakt voor Q3 en Q4. En het is dus zo mooi om er even tussenuit te zijn geweest. Dat kan ik iedereen aanraden! Om even afstand te nemen van je dagelijkse leven en je werk. En dan voel je ineens weer zoveel beter welke kant je op wil gaan.

Dit keer was het mijn verlof, maar vorig jaar ben ik ook twee maanden naar Bali geweest.

 

Afscheid nemen

Ik heb gemerkt dat mijn bedrijf best wel complex is geworden. Ik heb heel veel systemen, waar wel een grote efficiëntieslag in is gemaakt. Maar ik heb nu 1 ding heel helder met mezelf.

Ooit ben ik Marlou.nl begonnen met mijn Instabranding programma. En nu voelt het tijd om daar afscheid van te nemen.

 

Tijdens mijn verlof kwamen de eerste signalen al. Er stond een lancering voor Instabranding gepland, maar ik voelde het maar niet. Dus uiteindelijk heb ik het toch niet gedaan.

Wat best een bijzondere keuze was, want deze training is voor mij echt een cash cow. De training staat als een huis en de verkoop ervan gaat eigenlijk vrij moeiteloos.

 

Nieuwe focus

Maar nu ik er 4 maanden tussenuit ben geweest, voel ik de Instabranding training helemaal niet meer. Ik voel nu dat ik helemaal voor mijn MBB & Mastermind traject mag gaan.

 

De kern

Ik vertel je over deze keuze die ik maak om te laten zien dat je altijd doorgroeit op identiteitsniveau. Waar ik eerst Marlou de blogger was, werd ik Marlou de webshopeigenaresse, vervolgens Marlou de brandmanager, vervolgens Marlou de Instabranding coach en ben ik nu weer verder aan het doorgroeien. Ik voel dat ik steeds meer echt tot de kern kom.

 

En het geeft niet dat jij misschien nog niet daar bent waar je wilt zijn. Het is een pad dat je mag bewandelen en juist ook door dingen te doen, kom je er nog beter achter wat je zielsmissie is.

 

Als kind speelde ik al schooltje met m’n knuffels en gaf ik opdrachten aan anderen. Maakte ik magazines met vriendinnen, was ik altijd dingen aan het maken. Het heeft er altijd al ingezeten. Ook het spirituele heeft er van jongs af aan ingezeten, alleen wilde ik er toen niks van weten.

Het is niet erg om op een gegeven moment afscheid te nemen van iets om een ander pad in te slaan. Dat hoort bij groeien en bloeien. Je bent nu die wortels aan het leggen of misschien ben je al wel in die bloeifase.

 

Laatste kans: Groeien op Instagram met mijn Instabranding training

P.s. Ik ga Instabranding nog één keer aanbieden voor een hele aantrekkelijke prijs. Dit is dus je laatste kans om in te stappen in dit programma die ik heb ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers. Je gaat leren hoe je via Instagram meer zichtbaar wordt, op een manier die helemaal bij je past. Ik leer je welke content je moet delen waardoor je groeit en ook daadwerkelijk klanten uit dit kanaal haalt. Zonder dat het je uren tijd kost waardoor jij genoeg tijd en energie overhoudt om te doen waar je echt blij van wordt! Hetgeen waarvoor jij bent gaan ondernemen.

YES!! IK WIL GROEIEN OP INSTAGRAM!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *