Mijn bevallingsverhaal met onverwachte wending

Jaaaa.. Hier is hij dan: mijn meest intieme podcast tot nu toe. Ik deel het geboorteverhaal van Sun Bodi Dijkstra! Geboren op 10 maart, 2021.

Onze zoon Sun is alweer 5 maanden, dus het was even wachten.. maar nu is het dan toch echt tijd voor mijn bevallingsverhaal. Met een onverwachte wending! In deze podcast neem ik je mee van begin tot het einde. Ik deel openhartig hoe ik me heb voorbereid en hoe ik deze bevalling heb ervaren. Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een kerngezond kindje op de wereld mocht zetten en geniet elke dag van dit heerlijke mannetje.

Benieuwd naar mijn verhaal en hoe ik hierop terug kijk? Luister mijn podcast!

Abonneer je ook op mijn podcast via iTunes en Spotify!

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

Positief

Ik heb er bewust voor gekozen om me niet te laten meeslepen in de minder positieve bevallingsverhalen. Want van tevoren viel het mij echt op hoeveel negatieve bevallingsverhalen er om mij heen waren.

 

Daarom wil ik het ook graag met je delen. Zodat je ook een ander soort verhaal kan horen.

 

Voorbereiding

Naast het lezen van veel boeken en yoga, ben ik ook met een geboortecoach aan de slag gegaan. Leonie Winkel heeft Jurre en mij een privécursus gegeven, om ons samen voor te bereiden op de bevalling. Ze heeft een NLP achtergrond en een bepaalde benadering waarbij mindset ook een belangrijke rol speelt.

In een volgende podcast heb ik haar geïnterviewd en zullen we samen ook nog meer over de voorbereidingen en de bevalling vertellen.

 

Onverwachte wending

Van tevoren had ik mijn bevalling gevisualiseerd. Maar dat het zo zou lopen, had ik nooit verwacht!

Ik neem je mee vanaf het begin tot het einde.

 

Een open en intiem verhaal.

bevallingsverhaal

bevallingsverhaal

Trots op deze lieve papa! Toen hij deze boom zag tijdens onze gezinsshoot met Annet takes pictures bedacht hij zich geen moment: “Ik wil een Lion King foto met Sun!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *