van frustratie naar Insta sensatie in 6 weken! Start vandaag nog!

#INSTABRANDING TRAINING

Maak van je instagram een show waar je volgers front row zitten en alles van je willen kopen!

al 900+ happy deelnemers gingen je voor

De tijd van ‘even snel iets postenzonder resultaat is voorbij. Met mijn Instabranding methode maak je van je Instagram jouw eigen show waar je volgers front row willen zitten en alles van je willen kopen!

Je krijgt een professionele feed die helemaal klopt en aansluit bij de branding van je merk. Bye bye rommeltje en hello pretty feed! In zes weken Instagram als je belangrijkste sales- en marketing kanaal waar je continu nieuwe volgers aantrekt die reageren én kopen!

Voor #instabranding

q

Je Instagram feed is een zooitje

=

Je hebt het idee dat je het platform niet volledig benut en dat je veel meer uit je Instagram kunt halen.

=

Je mist de mooie foto’s en je bent niet consistent in je stijl.

=

Je weet niet wat je iedere dag op Instagram moet plaatsen…

Na #instabranding

R

Je Instagram feed sluit veel meer aan bij wie jij bent en wat je doet!

R

Je krijgt meer volgers en betalende klanten via Instagram

R

Je schudt moeiteloos content uit je mouw die reacties en sales opleveren

R

Je omzet stijgt door een sterke branding en contentstrategie!

Branding versterkt je bedrijf financieel meer dan welke andere vorm van marketing dan ook, en dat op de lange termijn.
Erwin Lima, Graydon NL, Mr James Creative, E-zmoke

Meer omzet door Insta als belangrijkste sales- en marketing kanaal

In 2012 won ik een social media award voor mijn sterke strategie op Facebook en Twitter. En toen was daar Instagram.. Wat een frustratie! Ik groeide nauwelijks en de reacties op mijn posts bleven uit. Ik besloot me hier helemaal in vast te bijten. Want: ik moest en zou de code kraken!

Ik probeerde vanalles en ontdekte waar het goud zat: Instabranding. De methode die ik ontwikkelde en al duizend vrouwelijke ondernemers mee hielp.

“Ik zag het eerst als een soort online visitekaartje maar nu is Instagram mijn belangrijkste sales- en marketing kanaal.”

Bij goede branding focus je op de why van je bedrijf. Als je dit door middel van een sterke contentstrategie naar buiten kunt brengen zijn klanten ook bereid om meer voor je producten en diensten te betalen.

“Maak van je Insta een kloppend geheel waar je volgers staan te klappen voor elke post en ze steeds in beweging worden gezet om te kopen!” 

Ervaring als online ondernemer

Volgers op Instagram

Podcast downloads

introducing

#INSTABRANDING TRAINING

Een mooiere feed, meer volgers én omzet in 6 weken

=

MODULE 1: INSTA BRANDING BASICS

Hoe kun je Instagram inzetten voor (personal) branding? We gaan aan de slag met het bepalen van de look & feel van jouw Instagram feed.

=

MODULE 2: AAN DE SLAG MET INSTABRANDING

YES! Eindelijk helderheid over voor wie jij er bent en… je weet met de juiste storytelling technieken je volgers naar je toe te trekken.

=

MODULE 3: CONTENTSTRATEGIE BEPALEN

Wohoo! Je contentstrategie zorgt ervoor dat je nooit meer twijfelt over wat je moet posten. Met deze content ga je klanten aantrekken!

=

MODULE 4: INSTA STORIES & INTERACTIE

Stories die je volgers willen bingewatchen. Waardoor je een waardevolle connectie & vertrouwen opbouwt waardoor verkopen 10x makkelijker gaat.
=

MODULE 5: SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Wow! Dat je deze foto’s gewoon zelf met je mobiel hebt gemaakt. Je krijgt plezier in het fotograferen en je feed krijgt een dikke upgrade. Ook zonder fotograaf!

=

Module 6: Vergroot je bereik op Insta

Let the fun begin! Je hebt het spel van online zichtbaarheid door en weet moeiteloos jouw bereik te vergroten. De volgers die je bereikt zijn ook nog eens je ideale klanten. Wees welkom!

Wil jij van je Instagram volgers klanten maken?

Ik weet nog goed dat ik Instagram als een moetje zag.. Misschien herken je dat wel.  Je voelt de stress omdat je iets ‘moet’ posten. Het resultaat? Een rommelige feed die totaal niet aansluit bij wie je bent. 

Of nog erger: alleen maar commerciële posts en totaal geen storytelling.

Of ben jij team ‘no-show’? En plaats je niks of nauwelijks omdat je geen inspiratie hebt? 

Laten we samen een sterke strategie opzetten die past bij de branding van jouw bedrijf.

Ik leer je hoe je in een paar uur tijd content kan maken voor een hele maand. En wat voor content aansluit bij jouw (personal) brand zodat jouw volgers je ook écht gaan volgen en graag klant bij je worden.

Ik leer je welke tools je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken (tijd is je meest kostbare bezit!) en jouw Instagram feed naar the next level tillen!

Let the Insta Party begin! Oh en die vreugedesdansjes die jij (stiekem) steeds doet wanneer er weer klanten uit Instagram komen hoef je natuurlijk niet perse te delen 😉

Want dat is helemaal niet nodig. Ik laat je zien hoe jij een unieke strategie creëert met onderwerpen en posts die passen jouw merk. Zeg maar dag tegen perfectionisme, copycat gedrag en onzekerheid over ‘what to post’.

Je content raakt de juiste snaar en zorgt ervoor dat klanten in de rij staan om bij jou te kopen!

 

Een feed die aansluit bij jouw personal brand

Hoe lekker zou het zijn als je naar je feed krijgt en je voelt: YES! Dit klopt helemaal met wie ik ben als merk en waar ik voor sta? Je hoeft geen mega budget te hebben voor gelikte fotoshoots. Zelfs met je smartphone kun je professionele content en kloppende feed maken.

Jarenlang plaatste ik alleen maar content die ik met mijn mobiel maakte en dat zorgde ervoor dat ik groeide naar 10K volgers en er continu klanten kwamen via Instagram. In deze training leer ik je de fijne knijpjes van smartphone fotografie en het opnemen van video’s. 

Je kunt maar 1 x een eerste indruk maken en jij gaat ze omver blazen met jouw prachtige feed en kloppende biografie!

Je ontdekt hoe je Instagram inzet als succesvol marketing kanaal zodat je hier meer omzet uit kunt halen?

Aan de hand van praktische videolessen ga je aan de slag met mijn Instabranding methode en word jij een herkenbaar (personal) brand.

Je weet nu precies wie jij als merk bent en hoe je dit doorvertaalt naar een sterke content strategie voor jouw Instagram account. “Yes, weer nieuwe volgers en reacties!” 

Nu je weet waar je merk voor staat kun je zelf aan de slag met het maken van ijzersterke posts, reels en stories die reacties opleveren. Guess what? Je volgers staan te springen om te kopen! Ready voor een omzet boost?

“In een half jaar 30.000 euro meer omzet en 1.000 nieuwe volgers in een jaar tijd!”

Binnen een jaar groeide onze instagram met 1000 volgers en trok ik veel nieuwe klanten aan.

Mijn branding is helder. Mijn feed straalt de juiste sfeer uit, en ik weet nu precies welke foto’s en teksten ik moet plaatsen.

Het mooiste compliment is dat nieuwe klanten zeggen dat ze ons al kennen, dit is niet persoonlijk maar via instagram, dit dankzij de persoonlijke touch die Marlou mij heeft geleerd.

Marlou is echt een expert: haar duidelijke uitleg en motiverende aanpak laat jou zien dat alles mogelijk is. Dankzij haar heb ik mijn grenzen verlegd en dat voelt fantastisch. Ik had nooit verwacht dat ik zo kon groeien.

De investering had ik zo terug verdiend want ik draaide 30.000 euro extra omzet in het eerste half jaar nadat ik de cursus had aangeschaft! Super bedankt Marlou”

Marjon Veenhuizen

Eigenaresse, Hair & Beauty Tolbert

“Ik heb Marlou een aantal jaar geleden de Social Media Award uitgereikt. Zij weet hoe je als merk zichtbaar wordt op Facebook en Instagram. Naast haar branding skills weet ze welke marketing strategieën je kunt inzetten om deze kanalen in te zetten om je bedrijf en omzet te laten groeien.”

Jeanet Bathoorn

Jeanetbathoorn.nl

“Mijn bereik is verdubbeld!”

“Omdat ik een groter bereik op Instagram wilde ben ik gestart met de Instabranding Training van Marlou. En wauw, de training is superleuk, leerzaam en heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.

Mijn doel was om meer bereik te krijgen en klanten uit Instagram te halen en dat is gelukt! 

Ik deel nu meer persoonlijke dingen en werk met een strategie. Hierdoor is mijn bereik verdubbeld en het heeft me nu al nieuwe klanten opgeleverd.”

Lylian Logtenberg

Cosmetisch arts

“Binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers!”

“Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram!

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers.

En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw!

Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou.

Zo’n fantastische groei gun ik elke vrouwelijke ondernemer!”

Margriet Spijksma

Owner, Fablife

“In een half jaar zijn mijn volgers aantallen verdubbeld en heb ik veel meer traffic naar mijn website”

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt!

Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn posts en in mijn stories.”

Lotte van Berkel

Lotsofsyle.nl

“Mijn feed heeft eindelijk de look & feel die bij mijn business past waardoor de volgers ook groeien!” 

“Als vormgever ben ik natuurlijk creatief maar ik kreeg het niet voor elkaar om een kloppende feed te krijgen. Ik weet nu hoe ik dit social media kanaal op een goede manier kan inzetten!

Mijn feed heeft nu de look & feel die bij mijn business past en mijn volgers groeien elke dag!

Ik laat nu veel meer mezelf zien in plaats van alleen hetgeen wat ik aanbied. Deze Instabranding training van Marlou is echt een aanrader!”

Mara Geverink

Grafisch vormgever en content creator, MLS Design Studio

Voor wie is deze training bedoeld?

 Deze training is ontwikkeld voor coaches, creatieve ondernemers, webshop & salon eigenaren, therapeuten, VA’s en online dienstverleners.

Meld je nu aan en start direct met de training

In zes weken een succesvolle Instagram strategie met meer volgers, engagement én omzet! 💸

Meer dan 900 happy deelnemers gingen je voor

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram!

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers.

En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

Ik heb zoveel aan de training gehad! Marlou haar stijl en wie ze is als persoon sprak me ontzettend aan. Daarom ben ik zowel 1-op-1 coaching als de Instabranding training bij haar gaan volgen. 

De Instabranding training heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd, ook nieuwe klanten!

Dankzij deze training heb ik nu een duidelijke strategie, meer focus én weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn doelen te halen.

Eline uit den Bogaard

Rebelation

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding.

Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekötter

Voluit leven

“Wauw! Wat een fantastische training. We hebben zoveel geleerd. Ook heb ik een te gek moodboard gemaakt waar het heel duidelijk in is geworden wat ik wil uitstralen.

Ik weet nu precies wat voor kleuren en foto’s er bij mij passen.

Als ik twijfel of een post wel in bij mijn merk en mijn feed past, dan pak ik het moodboard erbij en weet ik het direct. Bedankt Marlou!”

Nicole Hop

My Little Love

“Ik ben super blij dat ik deze training heb gevolgd! Ik heb zóveel tips gekregen rondom branding en Instagram en de investering is allang terugverdiend!

Door de fotografie module weet ik nu hoe ik zelf mooie foto’s kan maken en hoef ik dus geen fotograaf meer in te huren!

Deze training is een dikke aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die al een tijd bezig zijn!”

Birgit Luijk

Birgitluijk.nl

“Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.

Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren.

Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak.

Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb.

Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf.

De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb.

Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf.

De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

De productverkoop steeg waardoor de omzet groeide!

Ons doel was meer uit Instagram halen en onze potentiële klanten bereiken. En dat is gelukt! De productverkoop is behoorlijk gestegen. Vorige week zijn we voor het eerst LIVE gegaan en lagen we slap van het lachen. Het was zo leuk. Zonder Marlou haar hulp hadden we dit nooit gedurfd.

Onze feed was een rommeltje en nu klopt het helemaal met onze salon!
Marlou, we zijn je eeuwig dankbaar! We hadden nooit verwacht dat Instagram zo’n grote rol zou spelen in ons bestaan. Maar dat doet het zeker en we raden het iedereen aan. “

Yvonne & Riëlle

Salon Rustique

Teksten voor onder mijn posts schud ik nu moeiteloos uit mijn mouw

”Door Marlou haar Insta Branding Training heb ik weer lol gekregen in Instagram. Ik weet nu precies wie mijn doelgroep is en hoe ik deze bereik.

Het is nu zo veel makkelijker en leuker om meer van mezelf te laten zien op Instagram.

Ik schrijf zo een verhaaltje of een tekst onder een post en weet voor wie ik het schrijf.

Heel fijn dat ik de video’s er altijd weer even bij kan pakken als ik iets terug wil kijken van de cursus. Een echte aanrader! Enorm bedankt Marlou!”

Lydia Lantinga

Eigenaresse Joehoee

Van Insta als energielek naar JOY en 10x meer interactie

“Super leuk om eindelijk echt joy te hebben in Instagram. Ik deed het eerst echt alleen omdat ik dacht dat het marketing technisch slim was, maar echt leuk vond ik het niet, en het kostte me eerlijk gezegd vooral energie.

Door Marlou haar feedback en input ging opeens de knop om en voelde ik hem helemaal.

Nu post ik echt volledig vanuit alignment, word ik blij als ik naar mijn insta feed ga, weet ik precies wat ik wil delen én heb ik direct al zoveel meer interactie en websitebezoekers. Thank you Marlou!!!”

Sophie Dittmar

Eigenaresse SoV's Choice

Van frustratie naar
Insta sensatie
in 6 weken

Na #instabranding

R

Een mooie feed die helemaal aansluit bij jouw merk

R

Meer zichtbaarheid

R

Een duidelijke contentstrategie

R

Inspirerende & converterende content

R

Meer traffic naar je website

R

Meer interactie en klanten

R

Meer rust, helderheid en focus

R

Meer leuke & terugkerende klanten

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Wanneer start de #Instabranding training?

NU! Nadat je je hebt aangemeld kun je gelijk starten met het volgen van de training. Je ontvangt de login gegevens per mail (check ook zeker je SPAM) en na inloggen staan de modules voor je open en kan het feestje beginnen 🙂 

Kan ik de #Instabranding training in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 6 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 6 weken afronden wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. 

Hoe lang heb ik toegang tot de #Instabranding training?

Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden. Dit is om jou een (liefdevolle) stok achter de deur te geven want je haalt het maximale uit de training als je alle lessen volgt. 

Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen. We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep. Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram. 

Zit er ook coaching in dit programma?

Zeker! Je wordt natuurlijk in de online lessen al door mij gecoacht. Ik heb heel veel waardevolle kennis, tools en stappen voor jou om door te groeien. Daarnaast heb je toegang tot de besloten Facebook groep waar je ook vragen kunt stellen en feedback kunt krijgen op de opdrachten en jouw posts.

Als klap op de vuurpijl mag je ook aanschuiven bij de live coaching calls met onze Instabranding expert die elk kwartaal plaatsvinden. Hierin werken we met hotseats en krijg je dus de kans om 1:1 gecoacht te worden.

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je 1,5 uur per module bezig. In totaal zijn er 6 modules. Afhankelijk van hoeveel tijd je ervoor vrij maakt kun je de cursus binnen 3 tot 6 weken afronden.

Zie het als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen door het hebben van een concrete contentstrategie. Waardoor je  meer volgers krijgt op Instagram. En met de content die jij deelt staan zij te springen om klant te worden!

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Is deze training geschikt voor mij?

De #Instabranding training is geschikt voor ondernemers, coaches en marketeers die een (personal) brand vertegenwoordigen op Instagram. We hebben veel creatieve ondernemers maar ook coaches, VA’s, marketeers en salon eigenaren in de groep. 

Of je nou een webshop hebt, een coach bent of een andere dienst aanbiedt.. Deze training helpt je om een duidelijke contentstrategie neer te zetten zodat Instagram ervoor zorgt dat je meer volgers, klanten en/of omzet krijgt.

Is Instagram een geschikt marketing kanaal?

Ja! Als jouw doelgroep zich bevindt op Instagram is het een absolute must om dit kanaal in te zetten voor marketing doeleinden. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leer ik je tijdens de training.

Wat houdt een groepscall via Zoom in?

Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Tijdens deze groepscoaching calls kun je feedback krijgen en al je vragen over Instagram stellen. Elk kwartaal ontvang je een uitnodiging voor onze coaching call. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om deze training in 1 of 4 termijnen te betalen. Als je kiest voor termijn betaling dan betaal je alleen de eerste termijn. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar. Ook als je nog niet bent ingeschreven voor de KvK kun je dit met terugwerkende kracht nog zakelijk opvoeren aangezien het een investering is in je bedrijf (en in jou als ondernemer om door te groeien).