Yes! Jij gaat aan de slag
met de Insta Reels Cursus!

Let op deze aanbieding is echt voor jou als deelnemer aan mijn webinar en vind je nergens anders op mijn site terug!

Wil jij jouw volgers omzetten in trouwe klanten?

Doe mee met de Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus en leer hoe je het maximale uit je content haalt.

Ben jij klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten en van jouw volgers enthousiaste klanten te maken? Dan is de Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus precies wat je nodig hebt! Tijdens deze laagdrempelige cursus leer je de geheimen voor het aantrekken van golden clients, die je niet alleen volgen maar ook echt fan worden.

Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus

Ontdek het geheim van het aantrekken van gouden klanten

Z

Ontdek met mijn Get Clients Methode het geheim voor het aantrekken van trouwe klanten die je niet alleen volgen maar ook echt fan worden. Voordeel: ze blijven kopen én maken anderen enthousiast om ook klant te worden. 

Z

Krijg een hele bak aan input en inspiratie voor content over wat je kan delen op je online kanalen. Niet alleen voor je website, maar ook je marketing kanalen zoals social media.

Z

Je ontvangt iedere dag een korte video met direct praktische tips om zelf in de praktijk toe te passen!
De mini-cursus is echt bedoeld als een laagdrempelige en binge worthy cursus. 

Z

Het is klaar met kijken naar de concurrent! Je gaat vanuit je eigen energie en strategie moeiteloos content plaatsen waardoor jouw volgers bij jou willen kopen! 

Z

Ontvang mijn exclusieve Ready to Buy Roadmap met mijn stappenplan om jouw klantenbestand te vergroten. Je ontdekt welke weg jouw volger aflegt in het proces naar klant worden en hoe jij daarbij (positief) kunt beinvloeden. Het is gedaan met overtuigen, je volgers voelen zelf dat ze jouw product of dienst nodig hebben en staan te popelen om af te rekenen!

Z

Toegang tot mijn Masterclass: Zichtbaar meer klanten (70 min) waarin ik je stap voor stap meeneem door de tien stappen voor het moeiteloos aantrekken van nieuwe klanten. Je krijgt niet alleen de kennis, je gaat ook direct aan de slag met het in de praktijk brengen. Let op: de manier hoe jij naar sales en marketing kijkt gaat veranderen! Het wordt 10 x lichter en leuker terwijl je ook nog eens blij wordt als je naar je bankrekening kijkt! 

Oftewel, tijdens deze laagdrempelige cursus ontdek je hoe je moeiteloos klanten aantrekt die fan worden en willen blijven kopen! Waardoor je bedrijf groeit en jij plezier ervaart in het delen van content waar je volgers blij van worden.

van € 97,- 
nu voor €27,-

* Indien je binnen de EU woont, is het btw tarief uit jouw land van toepassing.

Dit zeggen klanten over de cursussen van Marlou:

“Ik vond de cursus perfect! De filmpjes kort en krachtig en Marlou legt alles heel duidelijk uit. De cursus heeft me echt een virtuele schop onder mijn kont gegeven. Wat mij over de drempel trok? Dat ik niet perfect hoef te zijn. Juist niet.

Ik heb een cateringbedrijf en heel lang heb ik getwijfeld of Instagram een geschikt kanaal voor mijn branche is. Dankzij #doeidrempel heb ik besloten om er helemaal voor te gaan. Dankjewel Marlou, voor je enhousiasme en alles wat ik van je geleerd heb!”

Michelle Kooistra

Eigenaresse, Twents Beleg

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt! Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Wat zullen anderen van me denken? Wie zit er nou op mij te wachten? En zo kan ik nog wel een paar redenen bedenken waarom ik mezelf liever niet op Instagram liet zien.

Nu weet ik hoe belangrijk het voor de groei van mijn bedrijf is om het juist WEL te doen. Mensen krijgen een gevoel bij mij als persoon en bij mijn bedrijf. Personal branding zoals dat zo mooi heet. Marlou gaf me net dat ene zetje in de rug om mijn angst te overwinnen. Dankzij #doeidrempel heb ik mijn camaravrees overwonnen, thanks Marlou!”

Lianne Smid

Virtual assistant, Lilly and the City

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding. Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekotter

Eigenaresse, Pastel Rainbow Studio

Puur, no nonsens, korte en duidelijk video’s, leuke opdrachten en een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist maar nog niet durfde; zo kan in Marlou’s #doeidrempel het beste omschrijven. Met haar vrolijke kop gaf ze me precies wat ik nodig had. Dankjewel Marlou!”

Marjan Boersma

Eigenaresse, Puur Projecten

“Dankzij de #doeidrempel van Marlou heb ik net voor het eerst een filmpje in m’n stories gedeeld. Doodeng vond ik het en ik vind het nog best spannend wat andere mensen van me vinden.

Toch heeft Marlou me overtuigd waarom ik het juist WEL moet doen en me niet door de mening van anderen moet laten tegenhouden. Marlou, dankjewel voor al je tips!”

Iris

Handlettering & illustrator, Letters van Iris