Dit wil je niet missen!

Een must see voor jou als doelgerichte ondernemer.

Je ontdekt:
💛  Welke 5 elementen niet mogen ontbreken in jouw gameplan
💛  Hoe succesvolle ondernemers hun doelen wel halen
💛  Welke fouten ondernemers maken waardoor ze alle kanten op schieten
💛  Hoe je voorkomt dat je uit balans raakt en je bedrijf stagneert.

Deze Masterclass is voor ondernemende vrouwen die next level willen gaan met hun business in 2024, zonder zichzelf over de kop te werken. Wil jij ook meer succes en overvloed ervaren in het nieuwe jaar? Bekijk de Masterclass! 

Let op: deze masterclass is slechts tijdelijk terug te kijken dus maak er direct tijd voor want het gaat je veel opleveren!

Goed nieuws! Ook als replay kijker kun je nog gebruik maken van mijn speciale kortingsactie en mega bonussen voor MBB Mastery. Wel is het nodig dat je jouw aanmelding binnen 48 uur na het kijken van de replay afrond. Na je aanmelding ontvang je alle info en het welkomstpakket en is jouw plekje in MBB 2024 zeker gesteld! 

Mijn meest uitgebreide coaching programma

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

Mijn meest uitgebreide coaching programma

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol online bedrijf!

“Yessssss….eenmalige kans om nu direct met korting in MBB Mastery te stappen!!

Get ready voor je beste jaar ooit. Maak je nu vast klaar voor een top 2024. Hoe lekker is het als je dit jaar start met een ijzersterk plan en duidelijke doelen? Dit is je kans!
Je kunt direct aan de slag met de online video modules en vanaf januari zullen de coach calls starten, waarin we samen werken aan je persoonlijke én zakelijke groei met behulp van mijn kennis, tools en coaching.

De deuren voor MBB Mastery staan open voor een groep van max 25 deelnemers. Vol = vol en ik bied dit traject slechts 1 x per jaar aan.

Ben jij er ook klaar voor? Dat je bedrijf voor jou gaat werken in plaats van andersom? 

Zie we elkaar snel? Dan gaan we werken aan jouw flow en échte vrijheid. Claim direct je plek of plan hier een vrijblijvend matchgesprek met mij in.

Wil je eerst meer weten? Bekijk hier de MBB pagina.

MBB is het traject voor vrouwelijke ondernemers die…

ready. mindset. grow! 

=

HEB JE HET GEVOEL DAT JE STIL STAAT?

Je voelt dat er meer uit te halen valt. Je bedrijf loopt aardig maar het groeit niet zoals je zou willen

=

JE HEBT GEEN DUIDELIJK PLAN

Je wilt verder maar hoe? Was er maar een stappenplan om die volgende stappen te maken..
=

JE WILT IETS NIEUWS GAAN AANBIEDEN

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen
=

JE WILT MEER PASSIEF ONLINE INKOMEN

Je bent klaar om ook passief geld te gaan verdienen via een online businessmodel. Zodat het blijft doorstromen, ook als je op vakantie bent

=

JE HEBT GEEN HELDERE STIP OP DE HORIZON

Waar wil je precies staan over X jaar? Hoe wil je leven? Hoe wil jij dat je leven en je bedrijf eruit gaat zien? Je hebt dit nog niet helder
=

JE BENT KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP

Je bedrijf staat. Er zijn klanten. Maar je voelt dat er meer uit te halen valt. Je wilt meer mensen bedienen, bereiken..
=

JE WILT GRAAG GROEIEN

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is het tijd voor groei!
=

JE WILT MEER RUST & ENERGIE

Succes is voor jou belangrijk maar je wilt daarnaast graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij nog meer belangrijk vindt

Hoe zou het zijn als je… 

mbb mastery
R

BEGELEIDING KRIJGT BIJ JOUW GROEISTAPPEN

Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf én je bedrijf te halen

=

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN

Geen tijd meer verspilt met kijken naar andere ondernemers. Je focust je 100% op je eigen succes
=

MEER BALANS KRIJGT

Je business draait en ook prive kun je genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek. Je leidt een comfortabel leven

=

MEER GELD GAAT VERDIENEN

Er ontstaat flow en op financieel vlak stroomt alles. Je weet hoe je via online kanalen klanten binnenhaalt en hoe je meer resultaat onderaan de streep overhoudt.

=

EINDELIJK ECHT VRIJHEID ERVAART

De reden waarom jij bent gaan ondernemen: vrijheid. Het is tijd om dit nu echt te gaan ervaren. Haal het maximale uit jezelf en je bedrijf

=

EEN DUIDELIJK PLAN HEBT EN MEER STRUCTUUR

Zodat je precies weet welke acties je moet ondernemen die jou bij je doelen gaat brengen

“Als ik zo doorging belandde ik in een burnout” 

Toen ik met een business coach ging werken werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik was veel te hard aan het werk. NON STOP was ik met mijn werk bezig. Altijd op zoek naar groei. Als ik zo doorging belandde ik in een burnout.

Misschien herken je dat wel..

Je wilt altijd meer. Je loopt jezelf volledig voorbij.

Maar wat wil je dan eigenlijk precies?

Ik wilde vrijheid. Maar was zelfs tijdens vakanties nog aan het werk.

Dit moest anders.

Het was tijd voor heldere doelen. Voor een duidelijk plan. Maar eerst.. aan de slag met persoonlijk leiderschap. Ik leerde dat je vanuit de juiste mindset, met een goede connectie met je lichaam veel meer kunt bereiken.

“Van binnen naar buiten bereik je meer” 

Ik hou nog steeds van groei. Maar inmiddels groei ik vanuit een hele andere energie. Met een helder doel voor ogen. Want eigenlijk deed ik maar wat.

Ik heb mijn lessen geleerd. De klap in mijn gezicht gekregen.

Het heeft mijn ogen geopend. Ik wil jou graag helpen om ook alles uit jezelf en je bedrijf te halen, zonder dat je jezelf voorbij loopt!

 

Hoe lekker is het als je twee maanden kunt genieten op Bali terwijl je weet dat je business doorloopt?

“Ik zit zo goed in mijn vel, steeds beter en beter. En ben dan ook mega dankbaar dat Marlou met MBB op mijn pad is gekomen. Ja zeggen tegen Marlou, is denk ik één van de beste beslissing geweest in mijn leven. Ik voel me echt goed, zo goed heb ik me in jaren niet gevoeld. Volgens mij heb ik me nog nooit zo gevoeld.

Ik voel me ook steeds zekerder over mezelf en over mijn bedrijf en de keuzes die ik maak. Ik voel geluk, dankbaarheid, rust, en vrijheid. Mijn mindset is zo aan het veranderen, waardoor ik veel meer rust in mijn lijf heb en vertrouw dat alles goed komt en veelal goed is.

Hier was ik aan toe, ik wist alleen niet hoe en dat dit alles bestond. Het ‘hoe’ is niet belangrijk ;). Dank je wel Marlou voor deze flow in mijn lijf en dat ik deze flow steeds beter weet vast te houden, zonder dat het me moeite kost.”

Sandra Jeucken

Ondernemer | Sandra & AHOESA

“Ik investeerde in MBB om uit te zoeken welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Met als resultaat dat ik nu echt kan ondernemen vanuit mijn hart en ziel. Een grote win: ik hoef niet meer uurtje factuurtje te werken om rond te komen. MBB heeft me een heel open en positieve vibe in mijn leven gegeven, vooral op zakelijk gebied.

Het was een hele goede beslissing om met Marlou te gaan werken. Ik heb vroeger een coaching traject van 5000 euro gevolgd, en ik heb er eerlijk gezegd weinig aan gehad. Omdat de onderwerpen mind en ondernemen vanuit gevoel er niet aan te pas kwamen. Maar Marlou heeft me echt geïnspireerd, veel geleerd en anders leren denken. Met op nummer 1: onderneem vanuit je hart, heb een positieve mindset en de rest volgt automatisch.

Ilse Bervoets

Eigenaresse JustCBeauty

"Van 60 uur werken naar 24 uur en veel meer balans en vrijheid"

Hi! Ik ben Marlou Volkerink. Inmiddels ruim 10 jaar online ondernemer. Ik startte omdat ik droomde van vrijheid. Dat leek me heerlijk! Lekker mijn eigen tijd indelen en werken wanneer en met wie ik wilde.

In werkelijkheid werkte ik harder dan ooit. Raakte ik overwhelmd van alles wat kwam kijken bij het ondernemerschap. Ik was meer dan ooit aan het werk en zat gevangen in mijn eigen bedrijf.

In 2018 besloot ik dat het anders moest.

Ik wilde dat mijn bedrijf voor mij ging werken, in plaats van andersom.

Ik wilde weer het vuurtje voelen vlammen. Waarom ik was begonnen met ondernemen.

Wat wilde ik nou echt? Mijn nieuwe bedrijf startte ik vanuit een goede connectie met mezelf. Ik ging aan de slag met persoonlijk leiderschap, deed een coaching opleiding en verdiepte me in mindset. Vanuit daar leerde ik wat voor bedrijf er bij mij past en wat vrijheid precies voor mij betekent.

Inmiddels werk ik 24 uur per week en heb ik grotendeels een passieve inkomstenstroom van mijn online business. Ik zwem niet meer tegen de stroom in maar ervaar volledige flow en échte vrijheid waarbij ik minimaal 2 maanden per jaar in het buitenland geniet terwijl mijn business gewoon doorloopt!

Klaar om samen met mij te groeien?

CLAIM NU JE PLEK MET KORTING EN ONTVANG DIRECT TOEGANG TOT DE LESSEN!

de korting van 40% voor jou als webinar kijker gaat offline in

Niet goed? 100% geld terug garantie.

Ik ben enorm trots op mijn coachingsprogramma en de waardevolle inhoud die het biedt. Ik ben ervan overtuigd dat je veel zult halen uit het programma. Ik begrijp echter dat het aanschaffen van een online coachingsprogramma spannend kan zijn. Daarom wil ik je verzekeren dat als je binnen 7 dagen na aankoop niet tevreden bent, je de mogelijkheid hebt om je geld terug te vragen. Jouw tevredenheid staat bij mij voorop.

Je hebt tot hier doorgelezen..

Stop met scrollen en maak een beslissing. Wil je groeien met je bedrijf? Meer balans, omzet en vrijheid?

Twijfel niet langer en investeer in dit complete en waardevolle programma!

#MBB mastery
create the business & life you love