Creëer zelf de mooiste foto's voor je Instagram!

Fotografie is echt éen van mijn passies! Ik word zo blij van het creatieve proces en het eindresultaat! Een professionele fotograaf inschakelen is niet altijd nodig. Sterker nog;  zelgemaakte foto’s in je eigen omgeving scoren vaak beter op Instagram! Mits ze natuurlijk van je feed knallen en van goede kwaliteit zijn.

Ben jij klaar om je Instagram feed naar the next level te tillen?

Herken jij dit?

 

=

Vraag jij je altijd af hoe sommige Instagrammers zulke mooie foto’s maken?

=

Heb jij geen zin om een dure fotograaf in te huren om mooie foto’s van jezelf en/of je producten te krijgen? 

=

Heb jij het idee dat je meer uit je Instagram kunt halen?

=

Heb je geen zin om uren bezig te zijn met het maken van ‘het perfecte plaatje’?

=

Wil jij leren hoe je zo’n prachtig Instagram account krijgt waarbij alle beelden dezelfde look & feel hebben?

fotografie cursus telefoon

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Jij in weinig tijd mooie foto’s kunt maken, gewoon met je smartphone?

R

Je precies weet hoe je jouw foto’s op je telefoon kunt nabewerken. Zodat ze nog meer van je scherm afknallen?

R

Je geen stress meer ervaart als je een foto van jezelf moet maken?

R

Zelf plezier krijgt in het maken van foto’s voor bijvoorbeeld je Instagram account?

R

Je meer volgers, klanten en omzet krijgt. Doordat je betere content deelt!

Fotografie training

Haal alles uit smartphone fotografie

=

FOTOGRAFIE BASICS

Voor we aan de slag gaan met fotograferen deel ik de belangrijkste fotografie basics die je echt moet weten.

=

FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE

Time for some action! Hoe maak je mooie foto’s met je smartphone?
=

SHAMELESS SELFIES

Jawel, ook de schaamteloze selfies komen aan bod. Want een goede selfie maken is een kunst. Met deze tips heb jij in het vervolg minder shots nodig om jezelf mooi te fotograferen.

=

SUCCES MET JE SELFTIMER

Ik maak (bijna) al mijn foto’s zelf! Mijn selftimer is mijn grote vriendin. Ideaal als je geen zin/tijd/geld hebt om met een fotograaf op pad te gaan, maar wel zelf op de foto wil.

=

FLATLAY FOTOGRAFIE

Hoe maak je mooie flatlays? Ik deel al mijn tips en laat zien hoe je een goede flatlay opbouwt zodat jij vervolgens zelf aan de slag kunt gaan.

Maak zelf mooie flatlay foto’s

 

Ik heb jaren als content creator gewerkt en voor verschillende merken flatlay foto’s gemaakt zoals hieronder. Ideaal als je bijvoorbeeld een webshop hebt of eens wat ander soort foto’s op je Instagram feed wilt gebruiken!

Meer succes op Instagram door betere fotografie

Wist je dat de kwaliteit van je foto’s veel impact heeft op het succes van jouw Instagram account?

Wil jij leren hoe je met je mobiele telefoon mooie foto’s kunt maken?

Wil jij leren met welke tools ik mijn foto’s bewerk en hoe je van donkere nietszeggende foto’s, foto’s maakt die van het scherm afspatten? 

Schitterende selfies

Foto’s waar een gezicht op te zien is scoren gemiddeld 39% beter op Instagram. Tijd om jezelf te laten zien! Ik deel al mijn tips en tricks om mooie selfies te maken.

En.. Hoe fijn is het als je geen dure fotograaf hoeft in te huren voor de andere foto’s waar je zelf op staat?

Ik word ook wel de ‘selftimer queen’ genoemd. Wil jij dit ook leren?

Dan is deze training geschikt voor jou! Ik leg alles uit aan de hand van online video’s en daarnaast krijg je werkbladen met handige tips zodat je zelf direct aan de slag kunt!

Goede nabewerking is essentieel voor succesvolle fotografie

Meld je nu aan met korting en start direct met de training zodat je in no time mooie beelden kunt schieten voor je online kanalen!

Deze training is zowel voor iPhone als Android telefoons. 

* Indien je binnen de EU woont, is het btw tarief uit jouw land van toepassing.

“Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren. Ik weet nu hoe ik mijn foto’s moet bewerken om ze te delen met mijn volgers. Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Ik ben super blij dat ik je fotografie training heb gevolgd, wat een enorm verschil! Wat ben ik blij met die apps en tips en trics, opeens gaat er een wereld voor mij open. Fotografie is geweldig op deze manier!!” – Johanna

Johanna

Yoann.nl

“Ik heb de cursus Fotograferen met je smartphone van Marlou aangeschaft omdat ik heel nieuwsgierig was naar hoe dit nu allemaal werkt.
Ik kreeg het namelijk niet voor elkaar, ook verschillende tools en apps geprobeerd maar ik miste de kennis ‘HOE’.

Want er komt nog best wel wat bij kijken. Marlou legt het praktisch en zeer duidelijk uit aan de hand van voorbeelden. Stap voor stap neemt ze je mee in o.a. het edit proces. Ik vind het een rijkelijke aanvulling op mijn feed.En flatlay foto’s zijn voor mij echt een toegevoegde waarde als stylist om op deze manier straks mooie foto’s te kunnen maken van kledingsets.

Meteen nadat ik klaar was met het doorlopen van de video’s heb ik verschillende props besteld aan de hand van de checklist.Kan niet wachten tot het binnen is en ik verder kan met het maken van mooie foto’s!  Dankjewel Marlou!”

Felicity van Dam

Styling bureau More to match

“We hebben als salon zoveel energie gekregen van deze training. Zonder Marlou haar hulp hadden we onze live-gang nooit aangedurfd. Het resultaat was: energie voor tien en alle producten uitverkocht. Onze feed heeft een enorme oppepper gehad. We hadden echt nooit verwacht dat wij zulke mooie foto’s konden maken. Dank je wel!”

Lidia

Salon Mrs.

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Voor wie is deze fotografie cursus?

Deze online cursus is voor vrouwelijke ondernemers die graag efficiënt werken en geen tijd willen verspillen. Je wilt dat je Instagram feed en je website het juiste gevoel uitstralen zodat jij klanten aantrekt waar je graag mee werkt. Je beseft je dat fotografie een belangrijk onderdeel hiervan is en wilt graag zelf betere foto’s leren maken.

Deze training is niet voor jou als je sowieso al een hekel hebt aan foto’s maken en als je het niet belangrijk vindt hoe je Instagram feed eruit ziet.

Is deze cursus ook voor niet-ondernemers?

Ik richt me vooral op vrouwelijke ondernemers maar dit is een van de weinige cursussen die ik aanbied, die ook geschikt is voor niet-ondernemers. Vind je het leuk om met fotografie bezig te gaan en wil jij je skills verbeteren? Dan is deze training zeker geschikt voor jou. Lijkt het je tof om een mooiere Instagram feed te krijgen en wil je mooiere foto’s? Go for it!

Ik heb een oudere telefoon, is deze training dan wel geschikt?

Jazeker. Deze training is geschikt voor alle telefoons waar een redelijke camera op zit en waar je apps op kunt downloaden. Ik laat in de training ook voorbeelden zien van foto’s die ik met mijn oude iPhone heb gemaakt dus het is niet nodig om de nieuwste telefoon te hebben. Ook is deze training geschikt voor Android telefoons.

Een mooie foto maken is één ding, maar het zit hem vaak voornamelijk in de nabewerking. Ik laat je stap voor stap zien hoe jij op jouw telefoon je foto’s mooi kunt nabewerken zodat ze van je scherm afspatten.

Welke telefoon heb ik nodig voor deze fotografie cursus?

Jazeker. Deze training is geschikt voor alle telefoons waar een redelijke camera op zit en waar je apps op kunt downloaden. Ik laat in de training ook voorbeelden zien van foto’s die ik met mijn oude iPhone heb gemaakt dus het is niet nodig om de nieuwste telefoon te hebben. Ook is deze training geschikt voor Android telefoons.

Een mooie foto maken is één ding, maar het zit hem vaak voornamelijk in de nabewerking. Ik laat je stap voor stap zien hoe jij op jouw telefoon je foto’s mooi kunt nabewerken zodat ze van je scherm afspatten.

Hoe lang houd ik toegang tot de cursus?

Zolang ik de curus online hebt staan hou je toegang! Dit is dus onbeperkt!

Wanneer kan ik beginnen met deze cursus?

De cursus is volledig online! Je kan dus direct beginnen na aanschaf op het tijdstip dat het jou uitkomt. Go for it! 

Is deze cursus specifiek voor het maken van foto's voor Instagram?

Nee hoor, het is niet specifiek voor Instagram. Je kunt de foto’s ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website of andere communicatie uitingen.

Hoe lang duurt deze cursus?

Deze cursus bestaat uit een aantal videolessen en daarnaast krijg je een aantal opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. Ook krijg je naslagwerk waarin bijv. mijn favoriete apps staan voor het nabewerken van je foto’s.

Je kunt de lessen in je eigen tijd volgen en zelfs bingewatchen als je zin en tijd hebt! Dan kun je in 1 dag door mijn waardevolle kennis, tools en tips. Vervolgens is het natuurlijk een kwestie van oefenen en gaan!