Limitless You

Voor jou als je durft te kiezen voor succes én vrijheid.

Limitless You

Voor jou als je durft te kiezen voor succes én vrijheid.

Shit, dit gaat over mij…

=

Je bent lekker op weg als ondernemer, maar er mist iets

=

Het succes is er, maar je moet er veel voor inleveren (daaag vrijheid)

=

Soms heb je het idee dat je ‘maar wat doet’

=

Je mist focus en helderheid

=

Als ondernemer ging je voor meer vrijheid, maar je werkt je uit de naad

=

Je ervaart onrust en staat áltijd aan (aaaargggh)

=

Af en toe twijfel je aan jezelf als ondernemer

=

Je voelt dat je meer te bieden hebt dan je nu laat zien

mbb mastery

En dít is wat jij wel zou willen he?

You are back in control. Jij leidt je business precies zoals je voor ogen had. Nooit had je durven dromen dat succes en vrijheid écht hand in hand kunnen gaan. Toen jij ontdekte wat jou zo uniek maakte, toen jij die ‘hidden gem’ in jouw bedrijf vond, ging het ineens als vanzelf. Het pad dat jij te bewandelen hebt werd zichtbaar. Het enige dat jij hoefde te doen was die eerste stap zetten. Daar was lef voor nodig. Die heb jij. En daarom sta jij nu hier. Succesvol, vrij en in balans.

Wil je dat écht?

Dan is het tijd voor actie. Verandering. Als jij doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En dat vind jij blijkbaar niet genoeg. Dit is niet wat jij voor ogen had toen je startte met ondernemen. Zei je nu hardop nee? Je voelt hem he? Dan zeg ik nu “stop”!

Stop nú met wat je aan het doen bent en ga het ánders doen. Jij bent de leider van jouw bedrijf en jij mag elk moment de koers veranderen. Dat is zo te gek aan het ondernemerschap.

Jouw nieuwe pad is dichterbij dan je denkt.

I feel you…

‘Ja maar Marlou, jij hebt makkelijk praten.’

Is dat zo? Denk je dat ik gestart ben waar ik nu sta? Ik zal je bekennen dat mijn weg ronduit hobbelig is geweest en dat ik me af en toe best onzeker en klein heb gevoeld in die jungle van ondernemers. Wie was ik nou om zo succesvol te worden? Was dit wel voor mij weggelegd?

Gelukkig overwon mijn drive het van mijn angst. En dat ging gepaard met vallen en opstaan. Bloed, zweet en tranen, maar ik bleef gaan. Opgeven was geen optie.

En op een gegeven moment was daar die switch. De switch naar ‘succesvolle ondernemer’.

Niet omdat het saldo op mijn bankrekening fors toenam. Het succes zit in zoveel andere facetten. Het zit niet zozeer in dingen bereiken, maar vooral in je succesvol VOELEN. Als jij je niet succesvol voelt, kun je het niet worden. Als jij DENKT dat het niet voor jou is weggelegd, gaat het je niet lukken.
Misschien voel je het ergens ver weg en denk je stiekem weleens dat er meer succes voor jou in het verschiet ligt. Neem dit gevoel serieus en pak het vast. Maak het groter. Onderneem actie.

Go big or go home!

in

Limitless You…

Neem ik jou mee op reis. Off the beaten track,

op zoek naar die hidden gem in jouw business.

 

De secret spot die nu nog verborgen ligt, maar die het antwoord gaat zijn op jouw weg naar succes en vrijheid.

Ik begeleid jou stap voor stap met alle tips en tools die ik in mijn backpack heb verzameld om die succesvolle ondernemer te worden. Om je zo te vóelen.

Wat ik veel zie gebeuren is dat ondernemers ambitieuze, maar lege doelen stellen. Denk aan: een ton omzet halen. Vervolgens gaan ze keihard rennen om uitgeput bij de finish te komen. Of niet.. Onderweg worden ze afgeleid en tegengehouden en lijkt die finish steeds verder weg. Ok, nog harder rennen.

Met moeite zetten ze het ene been voor het andere en dán komt het ego om de hoek kijken. ‘Stop maar, dit wordt niks.’ ‘Jij kunt dit niet.’ ‘Jij gaat het niet redden.’ De concurrentie haalt ze in en ze denken: laat maar. Misschien maar accepteren dat dit het is.

Nee. Dát gaan wij dus niet doen. Want jij voelt allang dat er meer is. Ook voor jou. Juíst voor jou, want hallo: jij hebt iets unieks te bieden!

ZAG IK ALLANG 😉

In het programma van Limitless You deel ik alles wat ik heb geleerd om te komen waar ik nu sta. Op basis van mijn eigen pad heb ik een methode ontwikkeld die jou helpt om glashelder te krijgen waar jij naartoe wilt en, niet onbelangrijk, how to get there.

Ik help je om scherpe doelen te stellen en deze te behalen. Niet door keihard te rennen, maar door de juiste connectie met jezelf, de juiste mindset en de juiste focus.
De stappen die ik met je deel zijn essentieel om daar te komen waar jij wilt zijn. Je missie te leven.
En het wordt ook gewoon léuk! Ondernemen IS leuk! Terwijl jij aan de slag gaat met dit programma ga je je al anders voelen. Meer vertrouwen, focus en energie.

Van lege doelen naar het vervullen van jouw missie. Van blind op de finish afrennen, naar concrete en gerichte stappen die jou bij die succesvolle ondernemer gaan brengen die jij in potentie bent. Je voelt jezelf groeien in deze identiteit.

Je hoeft geen kilometers van huis te gaan om de reis van je leven te maken.

Waarom ben je hier nog?

Voel je je aangesproken? Dat snap ik wel, want ik heb dit programma voor jóu ontwikkeld!

Of je nu een dienstverlenende ondernemer bent, producten verkoopt, een creatieve ondernemer bent of een coach en alles daartussen: je bent klaar met jezelf zo klein te houden.
Je voelt dat er meer in zit en je bent klaar voor de volgende stap in jouw leven.
Limitless You is voor jou.

We gaan grenzen verleggen, we gaan voor grenzeloos succes! Mét aandacht voor jou als ondernemer. Je meest waardevolle ‘bezit’.

Jíj bent de verborgen parel.

En ik heb dit programma speciaal ontwikkeld voor jou!

Jij…

=

Voelt dat er meer in zit en nu nóg meer

=

Bent zo klaar met lege doelen en klaar vóór je échte missie

=

Zoekt helderheid en focus

=

Ervaart onrust (eigenlijk sta je te popelen)

=

Hecht waarde aan je vrijheid en wilt de balans terug

=

Staat open voor persoonlijke ontwikkeling

=

Vindt dat jij succesvol mag zijn

=

Bent zó klaar voor de volgende stap!

Hoe zou het zijn
als je… 

=

Rust ervaart omdat je heldere doelen hebt

=

De kracht van manifesteren kunt inzetten

=

Energie shift en alles begint te stromen

=

Een duidelijke stip op de horizon hebt

=

Als een CEO je bedrijf naar the next level kunt brengen

=

Zelfverzekerd beslissingen kan maken

=

Precies de juiste kansen en klanten op je pad krijgt

=

Focus hebt en flow ervaart

introducing

Limitless You!

Met een haarscherpe focus en visie in 8 weken
meer klanten, omzet, balans en vrijheid!

van 999,-nu voor 575,-

=

Toegang tot 8 videolessen

=

mijn Freedom Visualisatie

=

Limitless You werkboek met praktische tools & opdrachten

=

mijn speciale Mind, Body & Business Journal in je brievenbus om vol focus aan je dromen & doelen te werken. Een werkboek en planner in één.

En dat niet alleen. Je krijgt nu ook de volgende gratis bonussen erbij:

Bonus: Affirmation Cheat Sheet

2 Business Boost Sessies t.w.v. €500 over balans- en energiemanagement én doelen stellen

Expert masterclass: Manifesteren met de maan t.w.v. €90

Expert masterclass: ondernemen volgens jouw Human Design twv €90

TOTALE WAARDE BONUSSEN: 700 EURO

in 2 termijnen

500,- 300,-

in 1 keer

999,- 575,-

in 4 termijnen

250,- 150,-

de 8 modules in

Limitless You…

Module 1: Reframe yourself

Tijd om jezelf en je bedrijf in een nieuw licht te zien! Je gaat losbreken van je huidige idee van wie je bent en rekent af met alles wat jou nu tegenhoudt om in de ongelimiteerde versie van jezelf te stappen.

Of het voor jou nu zit in impact, omzet of bereik.. Je gaat opeens zien dat er veel meer mogelijk is dan dat je tot nu toe hebt gedacht.

Je weet precies welke saboteurs je nu tegenhouden en rekent af met limiterende gedachten & patronen. Zodat je klaar bent om in je grootsheid te stappen.

Module 2: Master your money mindset

Tijd voor een shift in je money mindset!

Je gaat afrekenen met belemmerende overtuigingen rondom geld. Vanuit een groei mindset ga jij overvloed creëren. Je rekent af met je belemmerende overtuigingen en gaat manifesteren als een magneet.

Ready voor next level resultaten?

Laat die euro’s maar komen 😉

Module 3: Creëer een heldere visie

Let’s get this party started! Hoe lekker is het om te ondernemen vanuit een kraakheldere visie? Na deze module heb jij een heldere stip op de horizon. Je creëert een visie voor je bedrijf waar jij mega enthousiast van wordt! Zodat je elke dag mega excited bent om hiermee aan de slag te gaan.

Module 4: Manifesteren als een pro

Alles is energie en ik geef je mijn belangrijkste tools om vanuit high vibes te gaan ondernemen en te manifesteren. We gaan praktisch aan de slag met o.a. de wet van aantrekking. Hiermee ga je overvloed aantrekken.

Creëer ongelimiteerde resultaten in je bedrijf.

Jawel: tijd voor meer / betere klanten, moeiteloos ondernemen, kansen aantrekken en next level doelen halen!

Module 5: Crystal Clear Goalsetting

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

Module 6: Winstgevend plannen

Zonder sales geen business. Dit is precies wat je nodig hebt om in actie te komen en winstgevende resultaten te realiseren. Van alleen maar werken IN je bedrijf naar werken AAN  je bedrijf. 

Vol focus ga je werken aan je mooie doelen. Concrete acties en handige time management tools voor meer focus en efficiëntie in je dagen. Zodat jij in balans en met plezier je doelen bereikt.

Module 7: Show up as a CEO

YES! Tijd om die leiderschapsrol te pakken. Je pakt de regie over je business en staat aan het roer zoals een echte CEO. 

De next level ondernemersversie van jezelf is geboren. Deze ondernemer pakt haar verantwoordelijkheid en stelt krachtige grenzen. 

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen succes en verbindt dagelijks met je hart en laat je niet afleiden. Jij hebt hier wat te doen en gaat ervoor!

Module 8: Reflect & re invent yourself

Tijd om de balans op te maken en weer vooruit te kijken. De grootste leiders maken gebruik van krachtige reflectietools die jij je tijdens deze module eigen gaat maken! Don’t worry; geen saaie reflectieverslagen zoals vroeger maar praktische, korte en krachtige oefeningen die je ook na Limitless You zal blijven gebruiken.

Nadat je Limitless You
hebt gevolgd:

Z

Creëer je next level resultaten met je bedrijf

Z

Ga je gefocust naar jouw doelen

Z

Heb jij een shift gemaakt in je money mindset

Z

sta jij weer aan het roer van jouw eigen leven & business

Z

Manifesteer je meer overvloed

Z

Heb je de mindset ontwikkeld om groter te denken én te doen

Z

Kun jij krachtig grenzen stellen

Z

Ervaar je flow en barst je van de energie

Z

Voel jij je (zelf)verzekerd & empowered!

Over Marlou 

Marlou Volkerink is Business Mentor voor vrouwelijke ondernemers. Ze heeft ruim 12 jaar ervaring als online ondernemer en runde diverse bedrijven. Sinds 2018 deelt ze haar kennis en expertise d.m.v. online programma’s en coaching trajecten. Ze heeft haar eigen visie op succes en vrijheid en leert ondernemers vanuit de kern een business te bouwen waar zij gelukkig van worden. Zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen en naast zakelijk succes ook balans en joy ervaren.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Dit zeggen anderen over Marlou

Marlou heeft mij handvaten gegeven die ik heel goed kon gebruiken . Ik was veel in mijn bedrijf aan het werk en liep helemaal over. Door LimitlessYou te volgen weet ik weer wat belangrijk is en wat mijn focuspunten zijn. Niet alleen voor mijn bedrijf maar ook in mijn privéleven. Dank je wel Marlou het is ontzettend waardevol geweest voor mij.

Lisette van Kollenburg

The Green Beauty Best

“Wat ben ik blij dat Marlou op mijn pad is gekomen! Ik heb de afgelopen tijd veel over mezelf geleerd. Onder andere over de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes, maar ook over mijn overtuigingen en hoe ik deze positief kan ombuigen. Ik had het gevoel dat ik als consultant aan een financieel plafond zat omdat ik werkte op uurbasis. Daarom hebben we gewerkt aan een heel nieuw schaalbaar verdienmodel. Ik vond het heel leuk om de andere dames te leren kennen en Marlou heeft een fijne energieke persoonlijkheid.”

Marloes Jacobs

Blincx

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Tijdens het traject heb ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!”

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

“Ik investeerde in dit traject om uit te zoeken welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Met als resultaat dat ik nu echt kan ondernemen vanuit mijn hart en ziel. Een grote win: ik hoef niet meer uurtje factuurtje te werken om rond te komen. Het was een hele goede beslissing om met Marlou te gaan werken. Ik heb vroeger een coaching traject van 5000 euro gevolgd, en ik heb er eerlijk gezegd weinig aan gehad. Omdat de onderwerpen mind en ondernemen vanuit gevoel er niet aan te pas kwamen. Maar Marlou heeft me echt geïnspireerd, veel geleerd en anders leren denken. Met op nummer 1: onderneem vanuit je hart, heb een positieve mindset en de rest volgt automatisch.”

Ilse Bervoets

“Dankzij dit traject ben ik enorm gegroeid op persoonlijk en zakelijk vlak. De combinatie van mind, body en business sprak mij enorm aan en vond Marlou daarin als business coach het beste passen. Marlou denkt mee, is kritisch wanneer nodig, heeft creatieve input en motiveert om stappen te blijven zetten in een positieve flow.

Mijn belangrijkste doel was balans en dat doel is behaald! Van angst en onzekerheid ben ik gaan leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt en er is zoveel veranderd. Ik heb niet alleen een nieuw businessmodel wat veel beter bij mij past, ik voel mij een heel ander mens. Veel relaxter, bewuster, flexibeler, milder, ervaar meer focus en er is weer rust en balans in mijn leven.

Dat voelt supergoed! Bedankt Marlou!

Grietje Bakker

Food & lifestyle coach

“Marlou is een hele goede coach. Ze heeft heel veel kennis en weet precies de pijnpunten eruit te pakken. Zij is een hele sprankelende en open persoonlijkheid en inspireert me enorm qua balans in haar leven en business. Ik heb heel veel gehad aan dit traject. Het heeft me veel helderheid opgebracht en ik ben veel (doel)gerichter gaan werken.”

Nikki Hogeboom

Coach & Trainer

“Marlou is een grote bron van kennis op zakelijk vlak én inspirerend op persoonlijk vlak. Ik vond het fijn om 6 maanden samen te werken. Het was een hele persoonlijke reis, waarbij ik heb geleerd dat ik mijn kernwaarden zelfliefde en vrijheid nog meer mag integreren op persoonlijk en zakelijk vlak. We hebben gekeken naar hoe ik mijn sales strategie voor mijn online cursussen kan finetunen én tijdens dit traject is er een geheel nieuw programma geboren. Dit levert me niet alleen extra financiële vrijheid op, ook super fijn om zo nog meer impact te maken en jonge moeders helpen.”

Doete Reitsma

Dubbel Zen

“Marlou is een fijn persoon, die rust uitstraalt en veel kennis in huis heeft. Ik heb met heel veel plezier haar Mastermind traject gevolgd. Daardoor ben ik ook enorm gegroeid op persoonlijk vlak. Ik heb nu een concreet doel en plan voor mijn webshop. En ik heb heel veel zin om daarmee aan de slag te gaan. Bedankt voor alles!”

Yvon Verstappen

Pril geluk

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Wanneer start Limitless You?

NU!! 😉Als jij tenminste klaar bent voor deze andere manier van ondernemen 😉 De digitale deuren van Limitless You zijn nu geopend en nadat je je hebt aangemeld ontvang je de inlog gegevens. Je kunt de online modules lekker in je eigen tijd volgen, wanneer het jou uitkomt. 

Hoe lang duurt Limitless You?

Limitless You is een programma van 8 weken. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct toegang tot alle online modules. Deze kun je in je eigen tijd volgen. Wanneer je elke week een module volgt heb je het programma na 8 weken afgerond maar je kan er ook voor kiezen om er wat langer over te doen of er juist als een razende doorheen te gaan. Dit wordt je nieuwe binge verslaving 😉 Als je eenmaal bent gestart zul je merken dat je de smaak te pakken hebt en wilt doorpakken. Laat die Limitless versie van jou maar komen!  

Kan ik Limitless You in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 8 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 8 weken afronden. We hebben vaste momenten voor de coaching calls waar je bij Limitless You toegang tot krijgt voor 4 maanden. Deze data ontvang je via de mail. De calls worden opgenomen dus als je er niet bij kunt zijn kun je deze altijd terug kijken. Je houdt sowieso een jaar toegang dus je kunt er ook langer over doen.

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je 1,5 uur per module bezig. In totaal zijn er 8 modules.

Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen in tijd, omzet en klanten!

Is Limitless You geschikt voor mij?

Limitless You is voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen. Zowel dienstverlenende ondernemers, creatieve ondernemers als coaches die klaar zijn met zichzelf klein houden. Ook als je producten verkoopt ben je welkom!

Voel jij dat er meer in zit en wil jij met helderheid en focus die shift maken? Dan is Limitless You voor jou.

Dit programma is niet voor ondernemers die altijd aan willen staan en doelloos maar doorknallen. Dit is voor jou als je bewuster met je energie om wilt gaan en klaar bent met het gevoel dat je constant maar ‘wat doet’ en brandjes aan het blussen bent. Wil je weer zelf de regie pakken en doorgroeien? Meld je aan! 

 

 

Is dit ook voor startende ondernemers?

Ja. Het maakt niet uit of je al een paar jaar bezig bent of nog moet beginnen / net bent begonnen. In de beweging zit de groei. Dus kom in beweging en maak de keuze om de volgende stap te maken!

Zit er ook coaching in dit programma?

Jazeker. Je wordt natuurlijk in de online lessen al door mij gecoacht. Ik heb heel veel waardevolle kennis, tools en stappen voor jou om door te groeien. Daarnaast kun je ervoor kiezen om Limitless You uit te breiden met 2 online coaching sessies met mij. Er zullen bij elke ronde 2 groepscalls worden georganiseerd waarbij je 1:1 de mogelijkheid krijgt om je vragen te stellen en met mij te sparren. 

Wat houdt een live online coaching sessie in?

Tijdens het programma krijg je (als je voor het complete programma kiest) 2 keer de mogelijkheid om aan te haken bij mij online coaching sessies via Zoom. Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Een soort Skype waarbij ik ook mijn scherm met je kan delen en waarbij je alle andere deelnemers ook kunt zien (en ook van hun vragen kunt leren). Je krijgt een hotseat wanneer je een vraag hebt, wat inhoudt dat je 1:1 met mij kunt sparren/coaching krijgt.

De calls worden opgenomen zodat je deze altijd nog kan terug kijken.

Is er ook LIVE contact?

Ja, tijdens de coaching sessies is er live contact. Daarnaast heb je de mogelijkheid om als deelnemer van Limitless You ook aan te haken bij mijn Grow event. 

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

De werkbladen kun je uiteraard opslaan en printen dus daar hou je levenlang toegang tot. Nadat je je hebt aangemeld behoud je een jaar lang toegang tot alle lessen en modules dus je hebt alle tijd om dit programma te volgen en de lessen eventueel later nog eens terug te kijken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om dit programma in 1, 2 of 4 termijnen te betalen. Als je kiest voor termijn betaling dan betaal je alleen de eerste termijn. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar. Ook als je nog niet bent ingeschreven voor de KvK kun je dit met terugwerkende kracht nog zakelijk opvoeren aangezien het een investering is in je bedrijf (en in jou als ondernemer om door te groeien).

Ben jij klaar voor actie?

Limitless You

Met een haarscherpe focus en visie in 8 weken
meer klanten, omzet, balans en vrijheid!

=

Toegang tot 8 videolessen

=

mijn Freedom Visualisatie

=

Limitless You werkboek met praktische tools & opdrachten

=

mijn speciale Mind, Body & Business Journal in je brievenbus om vol focus aan je dromen & doelen te werken. Een werkboek en planner in één.

En dat niet alleen. Je krijgt nu ook de volgende gratis bonussen erbij:

Bonus: Affirmation Cheat Sheet

2 Business Boost Sessies t.w.v. €500 over balans- en energiemanagement én doelen stellen

Expert masterclass: Manifesteren met de maan t.w.v. €90

Expert masterclass: ondernemen volgens jouw Human Design twv €90

TOTALE WAARDE BONUSSEN: 700 EURO

in 2 termijnen

500,- 300,-

in 1 keer

999,- 575,-

in 4 termijnen

250,- 150,-