Maak de mooiste foto's met mijn Presets!

Het geheim van professionele fotografen is nu ook voor jou beschikbaar!

Creëer met 1 druk op de knop de mooiste foto’s door gebruik te maken van mijn presets. Ideaal voor je mooie vakantiekiekjes en andere zomerse herinneringen!

 

Herken jij dit?

=

Hoe maak je van die mooie vakantiefoto’s met je telefoon?

=

Mijn foto’s zijn altijd een beetje grauw en handmatig bewerken is niet zo mijn ding. Want ja, ik ben toch geen fotograaf?

=

Hoe fijn zou het zijn om met één klik op de knop spetterende foto’s te hebben?

=

Wil jij leren hoe je zo’n prachtig album krijgt waarbij alle beelden dezelfde look & feel hebben?

Preset actie before
Preset actie before
Preset actie after

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Je met één klik van je vakantiekiekjes sprankelende zomerse herinneringen maakt. 

R

Jij in weinig tijd mooie foto’s kunt maken, gewoon met je smartphone?

R

Je precies weet hoe je jouw foto’s op je telefoon kunt nabewerken. Zodat ze nog meer van je scherm afknallen?

R

Je plezier krijgt in het nabewerken van je foto’s voor bijvoorbeeld je Instagram account?

Mooiere foto's met 1 klik

PRESETS

Met 1 druk op de knop je foto’s 10 x mooier maken

=

KANT EN KLARE PRESETS

Geschikt voor elke mobiel en eenvoudig te gebruiken via Lightroom Mobile. Een preset is een voorinstelling voor nabewerking van je foto’s. Een soort filter die je zelf ook nog kan aanpassen naar wens.

=

VERSCHILLENDE PRESETS

Wil je jouw foto’s warmer maken? Of juist lichter en frisser? Je krijgt toegang tot mijn favoriete presets.

=

PRACHTIGE SELFIES

Je selfies worden nóg mooier door een van de presets te gebruiken. Met 1 druk op de knop spat je van het scherm!

Preset zomer actie

Mobile Preset Pack

Ik heb jaren als content creator gewerkt en uren achter mijn telefoon en PC doorgebracht met het editen van foto’s. Toen ik Lightroom ontdekte ging er een wereld voor me open! In 1 druk op de knop kun je ervoor zorgen dat je foto’s veel meer sfeer krijgen en er zoveel mooier uit zien.

De afgelopen tijd heb ik veel tijd besteed aan het perfectioneren van mijn presets. Omdat ik veel vragen kreeg over of ik mijn presets ook ging aanbieden, dacht ik: why not?

Dus heb ik mijn 8 meest gebruikte presets waar jullie altijd razend enthousiast over zijn omgezet tot een preset pack.

Ik maak de meeste foto’s gewoon met mijn mobiel en het is dus ideaal dat je deze presets kunt gebruiken voor de (gratis) mobiele versie van Adobe Lightroom. Geen ervaring met deze app? Don’t worry. Bij aankoop van de presets krijg je een handleiding waarin ik stap voor stap laat zien hoe je de app installeert en de presets kunt gebruiken.

Tijdelijke Zomeractie

Overzicht van de presets

 

bali preset
Preset zomeractie

Mooiere herinneringen door betere fotografie

Wist je dat foto’s momenten en herinneringen tastbaar maken?

Hoe fijn is het als je deze foto’s nog nét iets mooier kan maken voordat je de herinneringen aan de muur hangt of op je Instagram feed zet?

Doordat in het preset pakket verschillende filters zitten zijn ze op al je foto’s te gebruiken. Dus of je ze nu op social media plaatst of aan de muur hangt. Je hebt mooie, sprankelende foto’s!

Meld je nu aan en start direct met de presets zodat je in no time mooie beelden kunt creëren van jou en je geliefde(n)!

De presets zijn zowel voor iPhone als Android telefoons, maar de manual is alleen geschreven voor de iPhone. 

Maak nu gebruik van de Zomeractie!

Presets post Zomeractie

Ik ben super blij dat ik deze presets besteld heb. Zelf ben ik niet zo handig met foto’s, maar omdat Marlou het gebruik van de presets stap voor stap uitlegt is het me zo gelukt. Ik ben direct aan de slag gegaan met het bewerken van mijn foto’s en super blij met het resultaat. Dankjewel Marlou!

Shirley

@myownlifeasshirley

Ik volgde Marlou al een tijdje op Instagram. De kennis en informatie die ze deelt is super inspirerend en motiverend. Een paar weken terug volgde ik haar webinar “7 manieren om je bereik op Instagram te verdubbelen”. Ook dit was weer erg waardevol en heeft me veel nieuwe ideeën  gebracht. Één daarvan was om mijn Instagram design te gaan omgooien en tunen. De presets van Marlou kwamen hiervoor op het perfecte moment! Hiermee kan je super easy de look en feel van je posts aanpassen naar de stijl die je wil. Ik ga hier lekker mee aan de slag de komende tijd. En de volgende stap wordt de cursus smartphone fotografie! Nu al zin in! De presets zijn echt een aanrader, super makkelijk in gebruik en erg mooi. En er zit ook nog een hele handige uitleg bij.

Esther

@puuresther

Super gaaf deze presets, ik ben helemaal fan. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met ‘random’ foto’s en ik kan niet wachten om ze voor mijn Instagram-account in dezelfde look & feel om te toveren.

Iris

@lettersvaniris

Foto’s die ik heb bewerkt met mijn presets:

 

mobile preset
preset lightroom

Wat anderen zeggen over de presets:

“Wat een geweldige presets!

Dankzij jou kan ik nu voor mijn bedrijf nog actiever bezig met het nastreven van een groter bereik en een professionele feed!”

@karienruumpol

presets marlou

“Hey Marlou, ik heb net je presets besteld en ik ben nu al enthousiast!

Veel verstand van foto’s heb ik niet, maar je video’s en de manuals zijn top.”

@scholtens.janneke

“Kijk Marlou, deze foto heb ik net bewerkt met je presets. Before, de onderste foto ;-), & after.
Wat een verschil, ik ben er echt heel blij mee!”

@fleurspassie

Pak die extra Actie korting nú!

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Hoe werkt een preset?

Een preset is een soort van ‘filter’, maar dan veel beter! Het is vaak maar met één druk op de knop. Je kan het zien als een soort van recept voor een gerecht waarbij alle ingredienten in 1 x op de foto toegepast worden. Ben je een beginner? Hou dan rekening met 10-15 minuten. Ken je de app? Dan heb je het in 1 minuut voor elkaar.

Wat krijg ik als ik een preset aanschaf?

Vooral veel gemak!! Je krijgt meteen een mail met daarin een link naar jouw account op mijn online academie. Hier kan je alle bestanden en de handleiding downloaden. 
De bestanden zijn ‘.dng’ bestanden (voor iPhone). Je kan deze opslaan op je smartphone en meteen importeren in de gratis Lightroom app.

Mijn foto’s zijn allemaal verschillend. Hoe kan ik dat met 1 filter aanpassen?

Ik heb verschillende soorten presets zodat het voor elke foto goed past. Het is wel zo dat het resultaat ietsje kan verschillen als je de preset toepast op een onderbelichte foto dan op een foto in de stralende zon. Het grote voordeel van een preset is dat het geen ‘standaard’ filter is. Je kunt de instellingen namelijk nog bewerken zodat het resultaat ook bij onderbelichte foto’s mooi wordt! Bij aanschaf van mijn preset pack ontvang je ook een video waarin ik uitleg hoe dit werkt!

Hoe vaak kan ik de presets gebruiken?

Er is geen limiet! Je installeert de presets eenmalig in de app en dan kan je ze gebruiken voor al je fotos.

Welke app gebruik je voor de presets?
De presets gebruik je met de gratis ‘Lightroom CC’ app. Je kan er zó mee aan de slag.
Wat gebeurt er als ik een nieuwe telefoon koop met mijn presets?

Op je nieuwe telefoon zet je dan ook de gratis ‘Lightroom CC’ app en dan kan je direct weer aan de slag! 

Blijft de Lightroom app gratis?

Jazeker! De mobiele vesie van deze app is gratis. Er is ook een betaalde versie maar die heb je niet nodig voor het gebruiken van de presets. 

Als ik de bestanden wil openen zie ik niets of een wit beeld – Hoe kan dit?
Als je de Preset bestanden wilt openen buiten Lightroom zie je een leeg document, dit komt omdat je de bestanden alleen in Lightroom kunt openen. 
De downloadlink werkt niet – wat moet ik doen?
Als de downloadlink niet werkt probeer het dan nogmaals in een andere browser (we adviseren je om Google Chrome te gebruiken). Als de link nog steeds niet werkt stuur dan een mail naar info@marlou.nl (vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden).