Wil jij jouw volgers omzetten in trouwe klanten?

Doe mee met de Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus
en leer hoe je het maximale uit je content haalt.

Ben jij klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten en van jouw volgers enthousiaste klanten te maken? Dan is de Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus precies wat je nodig hebt! Tijdens deze laagdrempelige cursus leer je de geheimen voor het aantrekken van golden clients, die je niet alleen volgen maar ook echt fan worden.

Worstel jij met het vergroten van je online zichtbaarheid
en het opvallen tussen de concurrentie?

Hoe leuk zou het zijn om jou eens mee te nemen in hoe ik dit aanpak?
Hoe ik van volgers fans en trouwe klanten maak.

Want ik zie te veel mensen struggelen met:

Beperkt zichtbaarheid zijn: Je worstelt met het vergroten van je online zichtbaarheid en het opvallen tussen de concurrentie. Hierdoor loop je potentiële klanten mis en blijft je bedrijf achter in groei.

Geen tijd hebben om content te maken: Je worstelt met tijdsbeheer en voelt dat je constant achter de feiten aanloopt. Het runnen van je bedrijf, marketingactiviteiten en klantrelaties vergt te veel tijd, waardoor je niet de focus kunt leggen op groei en succes.

Geen inspiratie hebben voor content: Het bedenken van waardevolle en relevante content voor je online kanalen is een struikelblok. Dit zorgt ervoor dat je vastloopt en het moeilijk vindt om consistent te blijven en om je doelgroep betrokken te houden.
.

Geen marketingstrategie hebben om hun bedrijf te laten groeien: Je mist een duidelijke roadmap en effectieve strategieën om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je hebt behoefte aan praktische en bewezen methoden om je doelen te bereiken en je bedrijf te laten floreren.

Volgers niet weten om te zetten in klanten: Het omzetten van potentiële klanten in daadwerkelijke klanten is een uitdaging. Je hebt moeite met het opbouwen van vertrouwen, het overtuigen van klanten en het creëren van een naadloze customer journey die leidt tot conversie.

Geen loyale fans hebben: Je merkt dat jouw klanten nog niet erg loyaal zijn. Je zoekt naar manieren om een diepere connectie en betrokkenheid met jouw fans op te bouwen, zodat ze enthousiast worden en jouw merk actief gaan ondersteunen (en loyaal blijven!)

Terwijl dit echt (eenvoudig) anders kan! Daar ben ik het levende voorbeeld van. 😉 

En daarom heb ik iets leuks voor je ontwikkeld!

-Tromgeroffel-

Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus

Ontdek het geheim van het aantrekken van gouden klanten

Z

Ontdek met mijn Get Clients Methode het geheim voor het aantrekken van trouwe klanten die je niet alleen volgen maar ook echt fan worden. Voordeel: ze blijven kopen én maken anderen enthousiast om ook klant te worden. 

Z

Krijg een hele bak aan input en inspiratie voor content over wat je kan delen op je online kanalen. Niet alleen voor je website, maar ook je marketing kanalen zoals social media.

Z

Je ontvangt iedere dag een korte video met direct praktische tips om zelf in de praktijk toe te passen!
De mini-cursus is echt bedoeld als een laagdrempelige en binge worthy cursus. 

Z

Het is klaar met kijken naar de concurrent! Je gaat vanuit je eigen energie en strategie moeiteloos content plaatsen waardoor jouw volgers bij jou willen kopen! 

Z

Ontvang mijn exclusieve Ready to Buy Roadmap met mijn stappenplan om jouw klantenbestand te vergroten. Je ontdekt welke weg jouw volger aflegt in het proces naar klant worden en hoe jij daarbij (positief) kunt beinvloeden. Het is gedaan met overtuigen, je volgers voelen zelf dat ze jouw product of dienst nodig hebben en staan te popelen om af te rekenen!

Z

Toegang tot mijn Masterclass: Zichtbaar meer klanten (70 min) waarin ik je stap voor stap meeneem door de tien stappen voor het moeiteloos aantrekken van nieuwe klanten. Je krijgt niet alleen de kennis, je gaat ook direct aan de slag met het in de praktijk brengen. Let op: de manier hoe jij naar sales en marketing kijkt gaat veranderen! Het wordt 10 x lichter en leuker terwijl je ook nog eens blij wordt als je naar je bankrekening kijkt! 

Oftewel, tijdens deze laagdrempelige cursus ontdek je hoe je moeiteloos klanten aantrekt die fan worden en willen blijven kopen! Waardoor je bedrijf groeit en jij plezier ervaart in het delen van content waar je volgers blij van worden.

van € 97,- 
nu voor €47,-

* Indien je binnen de EU woont, is het btw tarief uit jouw land van toepassing.

“Dankjewel Marlou, ik heb zoveel geleerd! Ik zie nu in dat ik op heel veel vlakken ‘Maar wat deed’ zonder een duidelijke strategie. Ik heb de lancering van mijn nieuwe cursus heel anders aangepakt. De challenge die ik had georganiseerd om klanten aan te trekken was een groot succes! Ik ben als ondernemer gegroeid, ook in mijn mindset. Alles in mijn bedrijf is nu aan elkaar verbonden.

Mandy Kool

House of Interior Business

“Marlou is een grote bron van kennis op zakelijk vlak én inspirerend op persoonlijk vlak. We hebben gekeken naar hoe ik mijn sales strategie voor mijn online cursussen kan finetunen én tijdens dit traject is er een geheel nieuw programma geboren. Dit levert me niet alleen extra financiële vrijheid op, ook super fijn om zo nog meer impact te maken en jonge moeders helpen.”

Doete Reitsma

Dubbelzen

Marlou is echt goed in wat ze doet! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram. Dankzij alles wat ik heb geleerd in de heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers en er heel wat klanten uitgehaald. En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

“Ik heb samen met Marlou echt een niche gepakt en dezelfde dag kreeg ik al een klant. Op deze manier ondernemen is echt fantastisch, samen de mindset! De energie en de vibe zijn heerlijk. “

Bjelke Rietveld- Debruijn

Lifecoach & Pranic healer

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf.

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

Over Marlou

Marlou Volkerink is Business Mentor voor vrouwelijke ondernemers. Ze heeft ruim 12 jaar ervaring als online ondernemer en runde diverse bedrijven. Sinds 2018 deelt ze haar kennis en expertise d.m.v. online programma’s en coaching trajecten. Ze heeft haar eigen visie op succes en vrijheid en leert ondernemers vanuit de kern een business te bouwen waar zij gelukkig van worden. Zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen en naast zakelijk succes ook balans en joy ervaren.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

“Of je nou een online dienst verkoopt van een paar tientjes of bijvoorbeeld een hoog geprijsd coaching traject… Mijn Get Clients methode werkt! Niet alleen bij mijn eigen bedrijven. Ik heb afgelopen jaren honderden ondernemers uit verschillende branches geholpen naar meer klanten zonder dat het veel moeite kost. Het is een totaal andere manier van verkopen dan veel ondernemers gebruiken. Van strugglen en verkoperig overhalen naar licht en easy klanten naar je toe trekken! Dit is een verademing voor elke ondernemer!”

Ervaring als online ondernemer

Volgers op Instagram

Podcast downloads

Zichtbaar Meer Klanten mini-cursus

Ontdek het geheim van het aantrekken van gouden klanten

Mijn klanten vragen mij vaak naar mijn ‘geheim’: hoe ik vanuit flow zichtbaar blijf en volgers omzet in klanten.
Ze lopen vaak vast op vragen als:
“Wat moet ik plaatsen om van volgers klanten te maken?”
“Hoe kan ik klanten krijgen zonder continu over mijn aanbod te praten of verkoperig over te komen?”

Voor mij gaat dit nu echt vanzelf. Maar ook ik ben natuurlijk ooit begonnen met mijn account. En ook ik moest toen ontdekken wat voor mij werkte. Hoe ik mijn account kon laten groeien en hoe ik daar vervolgens dan ook klanten uit kon gaan halen.

Inmiddels is Instagram een van mijn belangrijkste kanalen om nieuwe klanten aan te trekken. En weet ik precies wat werkt om van volgers fans en trouwe klanten te maken. Daarom ga ik je in deze mini-cursus -in 6 dagen- meenemen in mijn bewezen methode om van volgers fans en trouwe klanten te maken. Dit is wat we precies gaan doen:

Les 1: Hoe maak je van volgers fans?

Fans zijn als gouden schatten voor je bedrijf. Ze zijn loyaal, ze ondersteunen je merk vol overgave en ze vertellen iedereen die het maar wil horen hoe fantastisch je bent. Het opbouwen van een geweldige fanbase vergroot je bereik, versterkt je merk en helpt je bedrijf te groeien. In deze les gaan we je leren hoe je van die volgers echte fans maakt en zo een geweldige community creëert. Let’s do this!

Les 2: Hoe laat ik mezelf zien op social media?

Zichtbaarheid is dé sleutel tot groei. Wanneer je consistent aanwezig bent, bouw je vertrouwen op bij je publiek, vergroot je je naamsbekendheid en trek je potentiële klanten aan. Het is tijd om jezelf te laten zien en de wereld te laten weten dat je er bent en klaar bent om te schitteren!

Les 3: Hoe zorg je dat volgers gaan kopen?

Hoe creëer je vertrouwen bij je potentiële klanten zodat ze gaan kopen? Als jouw potentiële klanten vertrouwen hebben in jouw expertise, integriteit en unieke waarde, zullen ze vol enthousiasme kiezen voor jouw prachtige producten of diensten. Het opbouwen van dit vertrouwen is de sleutel tot het laten groeien van je bedrijf en het creëren van een betoverende onderneming.

Les 4: Hoe laat je zien dat jij de go-to person bent?

Word de go-to persoon die vertrouwen inboezemt. Laat jouw geloofwaardigheid zien en positioneer jezelf als expert waar mensen graag naar toe komen!

Les 5: Hoe maak je een blijvende indruk?

Overwin de angst om te veel weg te geven en verras je klanten op onverwachte momenten. Ontdek hoe jij jouw klanten nog beter kunt bedienen door het toevoegen van een verrassingselement.

Les 6: Masterclass Zichtbaar meer klanten

Ontvang mijn exclusieve Ready to Buy Roadmap en bonus e-book met gedetailleerde stappen om jouw klantenbestand te vergroten. Tijdens deze masterclass deel ik waardevolle opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de mini-cursus volgen?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een inloggevens voor mijn online academy. Hierin kun je direct aan de slag met alle lessen. Ook ontvang je 6 dagen lang een mail met extra tips en ideeën om zelf toe te passen zodat je mijn methode direct kunt uitproberen!”

Wanneer start de mini-cursus?

Direct! Na aankoop kan je gelijk starten met het volgen van de training. Je ontvangt de login gegevens per mail (check ook zeker je SPAM) en na inloggen staan de stappen voor je open.

Kan ik de mini-cursus in mijn eigen tempo volgen?

Ja zeker. Voor deze cursus heb ik video’s opgenomen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en bijbehorende opdrachten. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. 

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en opdrachten kunt bekijken. Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor / vakantieadres (of waar jij wilt) volgen.

Hoeveel tijd kost de mini-cursus?

Niet veel. 😉 De mini-cursus is echt bedoeld als een laagdrempelige en binge worthy cursus. De mini-cursus bestaat uit ongeveer 1,5 uur aan videomateriaal en daarnaast zijn er een aantal korte opdrachten. In totaal heb je ongeveer 2 tot 2,5 uur nodig om deze cursus door te nemen. Zie het ook als een investering, want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen door het vergroten van jouw online zichtbaarheid en het aantrekken van trouwe fans en klanten.

Is de mini-cursus geschikt voor mij?

De mini-cursus is geschikt voor dienstverleners en ondernemers die producten verkopen. En die klaar zijn met struggelen met hun online zichtbaarheid. Niet langer willen worstelen met het aantrekken van nieuwe klanten. En die zin hebben om aan de slag te gaan met een bewezen methode om hun online zichtbaarheid te vergroten, volgers moeiteloos om te zetten naar klanten en een consistente stroom van waardevolle content te creëren.

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

In de Zichtbaar Meer Klanten Bootcamp:

  • Onthul ik Mijn Ready to buy Roadmap, waarmee je moeiteloos nieuwe klanten aantrekt.
  • Vertel ik wat het geheim is voor het aantrekken van golden clients, die je niet alleen volgen maar ook echt fan worden.
  • Geef ik een hele bak aan input en inspiratie voor content, over wat je kan delen op je online kanalen. Niet alleen voor je website, maar ook je marketing kanalen zoals social media.

Na deze cursus weet je precies wat je moet plaatsen om van jouw volgers klanten te maken.

Marlou is echt goed in wat ze doet! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram. Dankzij alles wat ik heb geleerd in de heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers en er heel wat klanten uitgehaald. En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

“Ik heb samen met Marlou echt een niche gepakt en dezelfde dag kreeg ik al een klant. Op deze manier ondernemen is echt fantastisch, samen de mindset! De energie en de vibe zijn heerlijk. “

Bjelke Rietveld- Debruijn

Lifecoach & Pranic healer

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf.

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie