Meld je aan voor mijn #INSTABRANDING TRAINING

Alleen voor jou als je klaar bent voor meer zichtbaarheid en extra klanten uit Instagram!

Stop met het verspillen van jouw kostbare tijd en ga aan de slag met mijn Instabranding methode die jou tijd & geld oplevert!

Normaal: 1.000,-
Voor jou: 475,-

Meld je snel aan want deze aanbieding is maar 48 uur geldig.
De korting is al in onderstaande prijs verwerkt!
Investeer in 1x of in 4 termijnen.

Al 800+ enthousiaste ondernemers gingen je voor

“Ik ben super blij dat ik deze training heb gevolgd! Ik heb zóveel tips gekregen rondom branding en Instagram en de investering is allang terugverdiend!

Door de fotografie module weet ik nu hoe ik zelf mooie foto’s kan maken en hoef ik dus geen fotograaf meer in te huren!

Deze training is een dikke aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die al een tijd bezig zijn!”

Birgit Luijk

Birgitluijk.nl

“Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.

Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren.

Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak.

Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding.

Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekötter

Voluit leven

“Wauw! Wat een fantastische training. We hebben zoveel geleerd. Ook heb ik een te gek moodboard gemaakt waar het heel duidelijk in is geworden wat ik wil uitstralen.

Ik weet nu precies wat voor kleuren en foto’s er bij mij passen.

Als ik twijfel of een post wel in bij mijn merk en mijn feed past, dan pak ik het moodboard erbij en weet ik het direct. Bedankt Marlou!”

Nicole Hop

My Little Love

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram!

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers.

En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

Ik heb zoveel aan de training gehad! Marlou haar stijl en wie ze is als persoon sprak me ontzettend aan. Daarom ben ik zowel 1-op-1 coaching als de Instabranding training bij haar gaan volgen. 

De Instabranding training heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd, zelfs al een paar nieuwe klanten!

Dankzij deze training heb ik nu een duidelijke strategie, meer focus én weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn doelen te halen.

Eline uit den Bogaard

Rebelation

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor ondernemers, webshop eigenaren, interieur adviseurs, coaches, trainers, freelancers, bloggers, content creators en (creatieve) marketeers.

introducing

#INSTABRANDING TRAINING

Een mooiere feed, meer volgers én omzet in 6 weken

=

MODULE 1: INSTA BRANDING BASICS

Hoe kun je Instagram inzetten voor (personal) branding? We gaan aan de slag met het bepalen van de look & feel van jouw Instagram feed.

=

MODULE 2: AAN DE SLAG MET INSTABRANDING

Aan de hand van mijn Instabranding methode ga je alles uit je Instagram halen!

=

MODULE 3: CONTENTSTRATEGIE BEPALEN

Aan de slag met jouw contentstrategie!

=

MODULE 4: INSTA STORIES & INTERACTIE

Zo zet je Insta stories succesvol in en ga je in gesprek met je volgers.

=

MODULE 5: SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Ik leer je hoe je met je smartphone mooie foto’s maakt. Ook geef ik mijn tips & tools zodat je met je telefoon je foto’s kunt bewerken deze van je feed te laten spatten!

=

MODULE 6: VERGROOT JE BEREIK OP INSTA

Ok. Je hebt een prachtige feed en een sterke contentstrategie. Tijd om zoveel mogelijk ideale volgers te bereiken!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Wanneer start de #Instabranding training?

Direct! Na aankoop kan je gelijk starten met het volgen van de training. Je ontvangt de login gegevens per mail (check ook zeker je SPAM) en na inloggen staan de modules voor je open. 

Kan ik de #Instabranding training in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 6 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 6 weken afronden wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. 

Hoe lang heb ik toegang tot de #Instabranding training?

Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden. Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen. We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep. Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Zit er ook coaching in dit programma?

Zeker! Je wordt natuurlijk in de online lessen al door mij gecoacht. Ik heb heel veel waardevolle kennis, tools en stappen voor jou om door te groeien. Daarnaast heb je toegang tot de besloten Facebook groep waar je ook vragen kunt stellen en als klap op de vuurpijl mag je aanschuiven bij de maandelijkse coaching calls met onze Instabranding expert. Hierin werken we met hotseats en krijg je dus de kans om 1:1 gecoacht te worden 

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je 1,5 uur per module bezig. In totaal zijn er 6 modules. Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen door het hebben van een concrete contentstrategie en hoe je meer volgers krijgt op Instagram.

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Is deze training geschikt voor mij?

De #Instabranding training is geschikt voor ondernemers, coaches en marketeers die een (personal) brand vertegenwoordigen op Instagram.

Of je nou een webshop hebt, een coach bent of een andere dienst aanbiedt.. Deze training helpt je om een duidelijke contentstrategie neer te zetten zodat Instagram ervoor zorgt dat je meer volgers, klanten en/of omzet krijgt.

Is Instagram een geschikt marketing kanaal?

Ja! Als jouw doelgroep zich bevindt op Instagram is het mogelijk om dit kanaal in te zetten voor marketing doeleinden. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leer ik je tijdens de training.

Wat houdt een groepscall via Zoom in?

Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Tijdens deze groepscoaching calls kun je feedback krijgen en al je vragen over Instagram stellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om deze training in 1 of 4 termijnen te betalen. Als je kiest voor termijn betaling dan betaal je alleen de eerste termijn. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar. Ook als je nog niet bent ingeschreven voor de KvK kun je dit met terugwerkende kracht nog zakelijk opvoeren aangezien het een investering is in je bedrijf (en in jou als ondernemer om door te groeien).