1 op 1 Coaching

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke én zakelijke groei? Tijdens mijn Grow Coaching traject gaan we zes maanden intensief samenwerken zodat jij vanuit de juiste mindset je doelen gaat halen.

Ik heb maximaal 10 plekken voor dit high end coaching traject en werk alleen met ondernemers die in zichzelf én hun bedrijf durven te investeren omdat ze weten dat dit nodig is voor groei.
Ondernemers die af en toe uit hun comfort zone durven te stappen en toe zijn aan de volgende groeistap (of sprong) op persoonlijk én zakelijk vlak.

Grow Coaching traject – 6 maanden

Een half jaar lang ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. Ik kijk mee met je business plannen, je verdienmodel, je marketing, branding en niet te vergeten.. je mindset!

 

Bewust ondernemen

Hoe wil jij leven en ondernemen? Hoe zorg je ervoor dat je in de flow komt en je jouw energie hoog houdt? Hoe houd je balans terwijl je jouw doelen realiseert?

Daar gaan we tijdens dit traject aan werken!

 

Voor wie is dit coaching traject geschikt?

Dit traject is zowel voor vrouwelijke ondernemers, webshop eigenaren, coaches, interieur adviseurs, trainers, freelancers,
bloggers, fotografen, content creators en (creatieve) marketeers. 

Het maakt niet uit of je business al up & runnig is of dat het nog in de kinderschoenen staat. Er is altijd ruimte voor groei!
Dit traject is voor onderneemsters die zowel op persoonlijk als zakelijk vlak willen groeien, zonder dat ze zichzelf voorbij lopen!

Wat brengt dit traject jou?

Z

Een heldere visie over waar jij naar toe wilt met je leven en je bedrijf

Z

Duidelijke doelstellingen en super veel inspiratie & motivatie om door te pakken

Z

Een sparringspartner waar je bij terecht kan voor praktische vragen en tips

Z

Werken aan je plannen terwijl je balans ervaart en energie overhoudt

Z

Een duidelijk (schaalbaar) verdienmodel voor je business

Z

Een heldere positionering van jouw bedrijf waarmee jij extra / nieuwe klanten aantrekt

Z

Een duidelijke social media & marketing strategie

Z

Inzicht in jouw energiemanagement en mindset

Z

Bewustwording van je patronen en gedachten             

Z

Actie en flow! Alles stroomt en jij weet precies wat je moet doen

#GROW COACHING

in zes maanden meer helderheid & groei vanuit de juiste energie

N

PERSOONLIJKE COACHING

Maandelijks 2 x  1-op-1 contact met mij via coaching calls en een LIVE coaching dag op locatie
N

SUPPORT, FOCUS, PRIORITEITEN EN AANMOEDIGING

Zodat jij écht gaat werken aan het halen van je doelen

N

SAMEN SPARREN

Wanneer je ergens tegenaan loopt ben ik er voor je om met je mee te denken

N

MET ELKAAR AAN JE BEDRIJF WERKEN

Zodat het veel meer waard wordt en je er alles uit haalt

N

PERSOONLIJKE ÉN ZAKELIJKE GROEI

Vanuit de juiste mindset en met balans werken we aan jouw groei

N

MEER BALANS, SUCCES, PLEZIER EN VRIJHEID VOOR JOU!

Wat wil je nog meer?

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren.

Mijn coaching trajecten gaan vanaf 5.000 euro.

Vooraf hebben we een intake call om te kijken of er een match is.

Klik hier om gratis een vrijblijvende intake call met mij te boeken.

“Ik ben zo blij dat ik op deze manier van jou heb mogen leren! Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook qua mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik zet mezelf nu echt op nummer één en luister veel beter naar wat ik nodig heb. Ik durf keuzes te maken, dat vond ik hiervoor nogal lastig. Jij bent zo’n mega inspiratie en jouw advies leidde meteen al tot 12 bestellingen in een weekend! Als ik dit niet had gedaan had ik veel minder vertrouwen in mezelf en miste ik nog veel kennis op het gebied van ondernemen. Ik zou jou zeker aanraden aan andere ondernemers. Ook voor ondernemers die qua mindset nog wat strugglen. Je bent zo inspirerend en krachtig en je straalt zo’n fijne energie uit!” 

Crista van der Steege

Boxofdetails.nl

“Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat ik op persoonlijk- en zakelijk vlak van Marlou geleerd heb. Dankzij onze inspirerende sparsessies durfde ik het roer om te gooien. Ik weet welke weg ik met mijn bedrijf in wil slaan en welke stappen ik moet zetten om dit doel te bereiken. Nu ik dit weet werk ik met nog meer plezier omdat ik een duidelijk plan en veel meer structuur in mijn dagen heb. Werken kost me geen energie meer, het levert me juist energie op. Ook ben ik erachter gekomen dat ik altijd op mijn gevoel mag vertrouwen, mijn intuïtie geeft me altijd het juiste antwoord. Dankjewel lieve Marlou, jij wist me precies de juiste vragen te stellen zodat ik en mijn business een enorm konden groeien.

Brenda Schrijver

bsknuffelpopje.nl

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep.  

Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  

Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

“Ik vind het geweldig dat ik vrouwelijke onderneemsters mag helpen om nog meer flow en groei en hun leven en business te ervaren. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om te groeien. Net als in de natuur. 

En nee, niet door altijd maar druk te zijn. Sterker nog; dit woord komt niet meer in mijn woordenboek voor. Met de juiste mindset, mensen om je heen en kennis kun je in korte tijd geweldige sprongen maken. 

Om vervolgens lekker op de stroom mee te kunnen varen en te genieten van deze reis!

Ik help je om erachter te komen waar jij écht ‘aan’ van gaat. Hoe wil jij je bedrijf runnen en hoe kun je die groei doormaken waar jouw hart naar verlangd?

Ben jij (online) onderneemster en wil jij 1-op-1 met mij werken? Stuur me gerust een berichtje om te kijken welk coaching traject het meest geschikt voor je is.” 

Marlou Volkerink

Ben jij klaar om samen aan jouw bedrijf te werken zodat je sneller kunt groeien en opschalen?

Plan direct een vrijblijvend intake gesprek in.