Dit wil je niet missen!

Een must see voor jou als doelgerichte ondernemer.  

Jaaaaaa ik ben zo excited!!! Vanmorgen heb ik een LIVE zoom sessie gegeven voor ondernemende vrouwen die willen groeien. Zowel als ondernemer, als met hun bedrijf! Deze sessie was magisch. Ik deelde mijn ondernemerslessen, cijfers, verdienmodellen en introduceerde ik mijn nieuwe online programma Limitless You.

Limitless You

Voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen.

 

Tijdens deze live sessie deelde ik een aantal belangrijke fouten die veel ondernemers maken waardoor ze:

❌  Vastlopen met hun bedrijf
❌  Constante stress ervaren
❌  Niet doorgroeien
❌  Geen vrijheid en balans ervaren

Ook neem ik je mee in Limitless You met praktische tips die jij dit jaar kan toepassen om zowel persoonlijke als zakelijke groei te realiseren.

Ben jij:
💛  Een doelgerichte ondernemer?
💛  Open minded?
💛  Klaar om je aanbod aan te scherpen? Misschien wel een (extra) online verdienmodel en klaar om via online kanalen meer zichtbaar te worden en klanten te krijgen?

Kijk dan zeker deze replay hieronder! Ook vertel ik hoe je dit jaar nog met mij kunt samenwerken. Ik kijk ernaar uit!

marlou volkeren

Hoe zou het zijn als je… 

Je weer het gevoel hebt dat je de touwtjes in handen hebt. Dat jij weer aan het roer staat van je leven en je business. Dat je precies weet waar je het allemaal voor doet en dat alles lijkt te werken? Je focust je op de juiste dingen en voelt rust en balans terwijl je ook nog eens successen behaalt. Wat een rijkdom! En wat een vrijheid! 

Als jij doet wat je altijd deed…

Krijg je wat je altijd kreeg. Zo’n mooi cliché maar zo waar. Waar jij nu staat is het resultaat van de manier waarop jij denkt en doet. Word je hier gelukkig van? Of voel je onrust in je lijf? Heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Zowel uit je bedrijf als uit je leven.. Als je de dingen blijft doen zoals je gewend bent blijf je stil staan. Zul je over 5 jaar terugkijken en denken: tja, misschien had ik er meer uit kunnen halen. Let’s DO it! Ben jij klaar om de controle terug te pakken over je leven en je business? Ben je klaar voor meer succes, balans en vrijheid?

introducing

Limitless You…

=

8 Weken online programma

=

3 Live online coaching sessies met Marlou

=

1:1 Hotseat coaching in de groep

=

Werkboek met praktische tools & opdrachten

=

Toegang tot de besloten community

=

Omringd door gelijkgestemde ondernemers

=

We starten in november

=

Je hebt toegang tot het programma voor 12 maanden

Inclusief deze bonussen met een totale waarde van 261,-!

BONUS: affirmation cheat sheet

BONUS: succes hypnose audio TWV 67,-

BONUS: #doeidrempel cursus TWV 97,-

BONUS: 3 MAANDEN TOEGANG TOT HELLO NEW YOU MET MIJN WORKOUTS, YOGA LESSEN EN MEDITATIES TWV 67,-

en als je nú instapt – koop je heel voordelig een ticket voor mijn live event

Ready, Set, Grow!

€ 1.858,-

Voor jou nu slechts 99,-

in 2 keer

€ 600

€ 500

in 1 keer

€ 1200

€ 999

in 4 keer

€ 300

€ 250

de 8 modules in

Limitless You…

Module 1: Reframe yourself

Je gaat losbreken van je huidige idee van wie je bent. Je weet precies welke saboteurs je nu tegenhouden en rekent af met limiterende gedachten & patronen. Zodat je klaar bent om in je grootsheid te stappen.

Module 2: Verhoog je energiefrequentie

Alles is energie en ik geef je mijn belangrijkste tools om vanuit high vibes te gaan ondernemen en te manifesteren. We gaan praktisch aan de slag met o.a. de wet van aantrekking.

Module 3: Creëer een heldere visie

Hoe lekker is het om te ondernemen vanuit een kraakheldere visie? Na deze module heb jij een heldere stip op de horizon. Ik leer je om d.m.v. de beste manifestatie tools je dromen naar je toe te trekken.

Module 4: Master your mindset

Tijd voor een shift in je mindset! Vanuit een groei mindset ga jij vanuit overvloed handelen. Je rekent af met je belemmerende overtuigingen en gaat manifesteren als een magneet.

Module 5: Crystal Clear Goalsetting

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

Module 6: Plan for succes

Dit is precies wat je nodig hebt om in actie te komen. Vol focus ga je werken aan je mooie doelen. Concrete acties en handige time management tools voor meer focus en efficiëntie in je dagen. Zodat jij in balans en met plezier aan je doelen werkt!

Module 7: Show up! - daily practice

Haal alles uit jezelf en je dagen met behulp van mijn MBB Journal. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen succes en verbindt dagelijks met je hart en laat je niet afleiden. Jij hebt hier wat te doen en gaat ervoor!

Module 8: Reflect & re invent yourself

Tijd om de balans op te maken en weer vooruit te kijken. De grootste leiders maken gebruik van krachtige reflectietools die jij je tijdens deze module eigen gaat maken! Don’t worry; geen saaie reflectieverslagen zoals vroeger maar praktische, korte en krachtige oefeningen die je ook na Limitless You zal blijven gebruiken.