Replay Masterclass

Succesvol zonder Concessies

marlou volkeren

Hoe zou het zijn als je… 

Je weer het gevoel hebt dat je de touwtjes in handen hebt. Dat jij weer aan het roer staat van je leven en je business. Dat je precies weet waar je het allemaal voor doet en dat alles lijkt te werken? Je focust je op de juiste dingen en voelt rust en balans terwijl je ook nog eens successen behaalt. Wat een rijkdom! En wat een vrijheid! 

Als jij doet wat je altijd deed…

Krijg je wat je altijd kreeg. Zo’n mooi cliché maar zo waar. Waar jij nu staat is het resultaat van de manier waarop jij denkt en doet. Word je hier gelukkig van? Of voel je onrust in je lijf? Heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Zowel uit je bedrijf als uit je leven.. Als je de dingen blijft doen zoals je gewend bent blijf je stil staan. Zul je over 5 jaar terugkijken en denken: tja, misschien had ik er meer uit kunnen halen. Let’s DO it! Ben jij klaar om de controle terug te pakken over je leven en je business? Ben je klaar voor meer succes, balans en vrijheid?

introducing

Limitless You…

=

8 Weken online programma

=

3 Live online coaching sessies met Marlou

=

1:1 Hotseat coaching in de groep

=

Werkboek met praktische tools & opdrachten

=

Toegang tot de besloten community

=

Omringd door gelijkgestemde ondernemers

=

Je ontvangt de MBB Journal

Inclusief deze bonussen:

BONUS: affirmation cheat sheet

BONUS: succes hypnose audio TWV 67,-

BONUS: #doeidrempel cursus TWV 97,-

BONUS: 3 MAANDEN TOEGANG TOT HELLO NEW YOU MET MIJN WORKOUTS, YOGA LESSEN EN MEDITATIES TWV 67,-

____________________________________

TOTALE WAARDE BONUSSEN: 261 EURO

MEGA BONUS

nu tijdelijk met gratis toegang tot mijn live event op 1 mei t.w.v. 347,-

GROW event

Totale waarde van dit pakket incl. bonussen:

€ 1.858,-

Voor jou nu slechts 999,-

de 8 modules in

Limitless You…

Module 1: Reframe yourself

Tijd om jezelf en je bedrijf in een nieuw licht te zien! Je gaat losbreken van je huidige idee van wie je bent en rekent af met alles wat jou nu tegenhoudt om in de ongelimiteerde versie van jezelf te stappen.

Of het voor jou nu zit in impact, omzet of bereik.. Je gaat opeens zien dat er veel meer mogelijk is dan dat je tot nu toe hebt gedacht.

Je weet precies welke saboteurs je nu tegenhouden en rekent af met limiterende gedachten & patronen. Zodat je klaar bent om in je grootsheid te stappen.

Module 2: Master your money mindset

Tijd voor een shift in je money mindset!

Je gaat afrekenen met belemmerende overtuigingen rondom geld. Vanuit een groei mindset ga jij overvloed creëren. Je rekent af met je belemmerende overtuigingen en gaat manifesteren als een magneet.

Ready voor next level resultaten?

Laat die euro’s maar komen 😉

Module 3: Creëer een heldere visie

Let’s get this party started! Hoe lekker is het om te ondernemen vanuit een kraakheldere visie? Na deze module heb jij een heldere stip op de horizon. Je creëert een visie voor je bedrijf waar jij mega enthousiast van wordt! Zodat je elke dag mega excited bent om hiermee aan de slag te gaan.

Module 4: Manifesteren als een pro

Alles is energie en ik geef je mijn belangrijkste tools om vanuit high vibes te gaan ondernemen en te manifesteren. We gaan praktisch aan de slag met o.a. de wet van aantrekking. Hiermee ga je overvloed aantrekken.

Creëer ongelimiteerde resultaten in je bedrijf.

Jawel: tijd voor meer / betere klanten, moeiteloos ondernemen, kansen aantrekken en next level doelen halen!

Module 5: Crystal Clear Goalsetting

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

Module 6: Winstgevend plannen

Zonder sales geen business. Dit is precies wat je nodig hebt om in actie te komen en winstgevende resultaten te realiseren. Van alleen maar werken IN je bedrijf naar werken AAN  je bedrijf. 

Vol focus ga je werken aan je mooie doelen. Concrete acties en handige time management tools voor meer focus en efficiëntie in je dagen. Zodat jij in balans en met plezier je doelen bereikt.

Module 7: Show up as a CEO

YES! Tijd om die leiderschapsrol te pakken. Je pakt de regie over je business en staat aan het roer zoals een echte CEO. 

De next level ondernemersversie van jezelf is geboren. Deze ondernemer pakt haar verantwoordelijkheid en stelt krachtige grenzen. 

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen succes en verbindt dagelijks met je hart en laat je niet afleiden. Jij hebt hier wat te doen en gaat ervoor!

Module 8: Reflect & re invent yourself

Tijd om de balans op te maken en weer vooruit te kijken. De grootste leiders maken gebruik van krachtige reflectietools die jij je tijdens deze module eigen gaat maken! Don’t worry; geen saaie reflectieverslagen zoals vroeger maar praktische, korte en krachtige oefeningen die je ook na Limitless You zal blijven gebruiken.

Wil je eerst nog meer lezen over Limitless You? Klik hier voor alle informatie.