Valentijnsdag Weekend Actie!

Met 1 druk op de knop
je foto’s 10 x mooier maken

Foto’s op je telefoon zijn vaak waardevolle herinneringen. Zoals mooie momenten met je geliefde(n). Hoe fijn is het als je deze foto’s nog nét iets mooier kan maken voordat je de herinneringen aan de muur hangt of op je Instagram feed zet? Met mijn presets spatten jouw foto’s met één klik van het scherm af!

* DIT KAN JIJ OOK! GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG *

=

Direct in jouw inbox

=

Geschikt voor elke mobiel

=

Inclusief manual met instructiegids én edit tips

=

BONUS VIDEO: hoe haal je nóg meer uit je presets!

instagram preset
instagram preset

Mobile Preset Pack

Ik heb jaren als content creator gewerkt en uren achter mijn telefoon en PC doorgebracht met het editen van foto’s. Toen ik Lightroom ontdekte ging er een wereld voor me open! In 1 druk op de knop kun je ervoor zorgen dat je foto’s veel meer sfeer krijgen en er zoveel mooier uit zien.

De afgelopen tijd heb ik veel tijd besteed aan het perfectioneren van mijn presets. Omdat ik veel vragen kreeg over of ik mijn presets ook ging aanbieden, dacht ik: why not?

Dus heb ik mijn 8 meest gebruikte presets waar jullie altijd razend enthousiast over zijn omgezet tot een preset pack.

Ik maak de meeste foto’s gewoon met mijn mobiel en het is dus ideaal dat je deze presets kunt gebruiken voor de (gratis) mobiele versie van Adobe Lightroom. Geen ervaring met deze app? Don’t worry. Bij aankoop van de presets krijg je een handleiding waarin ik stap voor stap laat zien hoe je de app installeert en de presets kunt gebruiken.

Overzicht van de presets

 

bali preset

before / after

Meld je nu aan voor en start direct met de presets zodat je in no time mooie beelden kunt creëren voor je online kanalen!

De presets zijn zowel voor iPhone als Android telefoons

GET YOUR

Mobile Preset Pack Marlou

€ 99 €27

Happy Valentine’s Day!

=

Mijn 8 favoriete presets te gebruiken voor diverse gelegenheden

=

Super simpel te gebruiken, editen was nog nooit zó makkelijk

=

Presets kan je overal gebruiken en heeft altijd dezelfde stijl

=

Geleverd met een manual met installatie instructies én edit tips!

=

Geschikt voor zowel iOS (iPhone) als Android telefoons

=

BONUS VIDEO waarin ik uitleg hoe je nóg meer uit je presets haalt!

* Indien je binnen de EU woont, is het btw tarief uit jouw land van toepassing.

Ik ben super blij dat ik deze presets besteld heb. Zelf ben ik niet zo handig met foto’s, maar omdat Marlou het gebruik van de presets stap voor stap uitlegt is het me zo gelukt. Ik ben direct aan de slag gegaan met het bewerken van mijn foto’s en super blij met het resultaat. Dankjewel Marlou!

Shirley

@myownlifeasshirley

Super gaaf deze presets, ik ben helemaal fan. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met ‘random’ foto’s en ik kan niet wachten om ze voor mijn Instagram-account in dezelfde look & feel om te toveren.

Iris

@lettersvaniris

Ik volgde Marlou al een tijdje op Instagram. De kennis en informatie die ze deelt is super inspirerend en motiverend. Een paar weken terug volgde ik haar webinar “7 manieren om je bereik op Instagram te verdubbelen”. Ook dit was weer erg waardevol en heeft me veel nieuwe ideeën  gebracht. Één daarvan was om mijn Instagram design te gaan omgooien en tunen. De presets van Marlou kwamen hiervoor op het perfecte moment! Hiermee kan je super easy de look en feel van je posts aanpassen naar de stijl die je wil. Ik ga hier lekker mee aan de slag de komende tijd. En de volgende stap wordt de cursus smartphone fotografie! Nu al zin in! De presets zijn echt een aanrader, super makkelijk in gebruik en erg mooi. En er zit ook nog een hele handige uitleg bij.

Esther

@puuresther

Foto’s die ik heb bewerkt met mijn presets:

 

mobile preset
mobile preset

Wat anderen zeggen over de presets:

preset lightroom

Ik ben altijd gek op foto’s maken en met de presets worden de kiekjes van mij en mijn gezin echt zoveel mooier! Ik kan niet meer zonder de presets!!”

Mirjam

preset lightroom

“Wat een geweldige presets!

Dankzij jou kan ik nu voor mijn bedrijf nog actiever bezig met het nastreven van een groter bereik en een professionele feed!”

@karienruumpol

presets marlou

“Hey Marlou, ik heb net je presets besteld en ik ben nu al enthousiast!

Veel verstand van foto’s heb ik niet, maar je video’s en de manuals zijn top.”

@scholtens.janneke

“Kijk Marlou, deze foto heb ik net bewerkt met je presets.
Wat een verschil, ik ben er echt heel blij mee!”

@fleurspassie

Presets review

Wat een prachtige presets zijn dit toch!

Kijk nou eens, wat een wereld van verschil er zit tussen deze twee foto’s…

Toen ik de presets aanschafte had ik niet verwacht dat het z’n verschil zou zijn, maar het geeft echt een sparkle aan je foto’s.

Ik ben er heel erg blij mee en gebruik ze steeds vaker 🙂

 

Liefs,
Bente Bruning

GET YOUR

Mobile Preset Pack Marlou

€ 99 €27

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Hoe werkt een preset?

Een preset is een soort van ‘filter’, maar dan veel beter! Het is vaak maar met één druk op de knop. Je kan het zien als een soort van recept voor een gerecht waarbij alle ingredienten in 1 x op de foto toegepast worden. Ben je een beginner? Hou dan rekening met 10-15 minuten. Ken je de app? Dan heb je het in 1 minuut voor elkaar.

Mijn foto’s zijn allemaal verschillend. Hoe kan ik dat met 1 filter aanpassen?

Ik heb verschillende soorten presets zodat het voor elke foto goed past. Het is wel zo dat het resultaat ietsje kan verschillen als je de preset toepast op een onderbelichte foto dan op een foto in de stralende zon. Het grote voordeel van een preset is dat het geen ‘standaard’ filter is. Je kunt de instellingen namelijk nog bewerken zodat het resultaat ook bij onderbelichte foto’s mooi wordt! Bij aanschaf van mijn preset pack ontvang je ook een video waarin ik uitleg hoe dit werkt!

Welke app gebruik je voor de presets?
De presets gebruik je met de gratis ‘Lightroom CC’ app. Je kan er zó mee aan de slag.
Blijft de Lightroom app gratis?

Jazeker! De mobiele vesie van deze app is gratis. Er is ook een betaalde versie maar die heb je niet nodig voor het gebruiken van de presets. 

Als ik de bestanden wil openen zie ik niets of een wit beeld – Hoe kan dit?
Als je de Preset bestanden wilt openen buiten Lightroom zie je een leeg document, dit komt omdat je de bestanden alleen in Lightroom kunt openen. 
Kan ik de presets ook op mijn desktop gebruiken?

Ja dat kan! Je kunt de presets zowel op je mobiel als op een desktop gebruiken.

Onzichtbaar

Wat krijg ik als ik een preset aanschaf?

Vooral veel gemak!! Je krijgt meteen een mail met daarin een link naar jouw account op mijn online academie. Hier kan je alle bestanden en de handleiding downloaden. 
De bestanden zijn ‘.dng’ bestanden (voor iPhone en Android). Je kan deze opslaan op je smartphone en meteen importeren in de gratis Lightroom app.

Hoe vaak kan ik de presets gebruiken?

Er is geen limiet! Je installeert de presets eenmalig in de app en dan kan je ze gebruiken voor al je fotos.

Wat gebeurt er als ik een nieuwe telefoon koop met mijn presets?

Op je nieuwe telefoon zet je dan ook de gratis ‘Lightroom CC’ app en dan kan je direct weer aan de slag! 

Na de update van de iOS zie ik de presets niet meer in de app staan

Sinds de update van iOS staan de presets ergens anders in de app. De voorinstellingen van de presets staan nu links. Klik daarop en klik daarna onderin bij ‘Bibliotheek’ op ‘Gebruikersinstellingen’ en dan zie je de presets staan.

In deze Instagram post laat ik het je zien.

De downloadlink werkt niet – wat moet ik doen?

Als de downloadlink niet werkt probeer het dan nogmaals in een andere browser (we adviseren je om Google Chrome te gebruiken). Als de link nog steeds niet werkt stuur dan een mail naar support@marlou.nl (vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden).