6 Maanden online coaching programma

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

6 Maanden online coaching programma

Vanuit een groei mindset, een energiek lijf, naar een succesvol bedrijf!

ready. mindset. grow! 

=

HEB JE HET GEVOEL DAT JE STIL STAAT?

Je voelt dat er meer uit te halen valt. Je bedrijf loopt aardig maar het groeit niet zoals je zou willen
=

JE HEBT GEEN DUIDELIJK PLAN

Je wilt verder maar hoe? Was er maar een stappenplan om die volgende stappen te maken..
=

JE WILT IETS NIEUWS GAAN AANBIEDEN

Je hebt al een business maar het is tijd om je aanbod aan te scherpen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen
=

JE WILT MEER PASSIEF INKOMEN

Je bent klaar om ook passief geld te gaan verdienen. Zodat het blijft doorstromen, ook als je op vakantie bent
=

JE HEBT GEEN HELDERE STIP OP DE HORIZON

Waar wil je precies staan over X jaar? Hoe wil je leven? Hoe wil jij dat je leven en je bedrijf eruit gaat zien? Je hebt dit nog niet helder
=

JE BENT KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP

Je bedrijf staat. Er zijn klanten. Maar je voelt dat er meer uit te halen valt. Je wilt meer mensen bedienen, bereiken..
=

JE WILT GRAAG GROEIEN

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is het tijd voor groei!
=

JE WILT MEER RUST & ENERGIE

Succes is voor jou belangrijk maar je wilt daarnaast graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij nog meer belangrijk vindt

Hoe zou het zijn als je… 

=

BEGELEIDING KRIJGT BIJ JOUW GROEISTAPPEN

Van iemand die veel ervaring heeft en jou helpt om alles uit jezelf én je bedrijf te halen
=

JE NIET MEER VERGELIJKT MET ANDEREN

Geen tijd meer verspilt met kijken naar andere ondernemers. Je focust je 100% op je eigen succes
=

MEER BALANS KRIJGT

Je business draait en ook prive kun je genieten en ontspannen. Je voelt je goed en energiek. Je leidt een comfortabel leven
=

MEER GELD GAAT VERDIENEN

Er ontstaat flow en op financieel vlak stroomt alles. Je weet hoe je klanten binnenhaalt en hoe je meer resultaat onderaan de streep overhoudt.
=

EINDELIJK ECHT VRIJHEID ERVAART

De reden waarom jij bent gaan ondernemen: vrijheid. Het is tijd om dit nu echt te gaan ervaren. Haal het maximale uit jezelf en je bedrijf
=

EEN DUIDELIJK PLAN HEBT EN MEER STRUCTUUR

Zodat je precies weet welke acties je moet ondernemen die jou bij je doelen gaat brengen

“Als ik zo doorging belandde ik in een burnout” 

Toen ik met een business coach ging werken werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik was veel te hard aan het werk. NON STOP was ik met mijn werk bezig. Altijd op zoek naar groei. Als ik zo doorging belandde ik in een burnout.

Misschien herken je dat wel..

Je wilt altijd meer. Je loopt jezelf volledig voorbij.

Maar wat wil je dan eigenlijk precies?

Ik wilde vrijheid. Maar was zelfs tijdens vakanties nog aan het werk.

Dit moest anders.

Het was tijd voor heldere doelen. Voor een duidelijk plan. Maar eerst.. aan de slag met persoonlijk leiderschap. Ik leerde dat je vanuit de juiste mindset, met een goede connectie met je lichaam veel meer kunt bereiken.

“Van binnen naar buiten bereik je meer” 

Ik hou nog steeds van groei. Maar inmiddels groei ik vanuit een hele andere energie. Met een helder doel voor ogen. Want eigenlijk deed ik maar wat.

Ik heb mijn lessen geleerd. De klap in mijn gezicht gekregen.

Het heeft mijn ogen geopend. Ik wil jou graag helpen om ook alles uit jezelf en je bedrijf te halen, zonder dat je jezelf voorbij loopt!

“Hoe lekker is het als je twee maanden kunt genieten op Bali terwijl je weet dat je business doorloopt?” 

Zo’n 10 jaar geleden volgde ik Marlou haar workout video’s al fanatiek. Niet wetende dat ze later mijn business coach zou worden! Haar energie en kracht gaf mij al jaren een goed gevoel. Vroeger voor het sporten vanuit huis en nu ook op het gebied van groei en mindset.

Ik heb een eigen haarsalon en nagelsalon en die loopt als een trein. Ik had nog meer ideeën in mijn hoofd, maar een heel goed concreet plan kwam er steeds niet.

Ik wist dat als ik mezelf en mijn onderneming wilde laten groeien, ik stappen moest ondernemen.

Marlou focust zich ook op hoe het persoonlijk met je gaat en hoe je je energie als persoon zo hoog mogelijk kunt houden. Ik ren mezelf nogal eens voorbij en ik vond het fijn dat hier aandacht voor was tijdens het traject. 

Ik moet zeggen dat ik het best een flinke investering vond. Ik moest het toch ook allemaal maar weer zien terug te verdienen..

Nu ben ik 5 maanden verder in het traject en is het echt de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Als ik kijk wat voor stappen ik nu heb mogen maken in mijn onderneming, maar ook op persoonlijk vlak is deze investering het voor mij nu al dubbel en dwars waard. 

Doordat mijn salon dicht moest vanwege COVID-19 moest ik een andere manier van denken en handelen gaan creëren. Marlou en de anderen uit de groep hebben mij hier ontzettend goed mee geholpen. Mijn eerste online programma werd een feit!

Zonder dit traject had ik dit allemaal echt niet gedaan en gedurfd. Door de juiste mindset, persoonlijke en zakelijke groei zijn er mooie dromen uitgekomen. Kortom, ik zou het nu zo weer over doen en kan het iedereen aanraden!

Sylvia Wenselaars

Created by Sylvia

"Van 60 uur werken naar 24 uur en veel meer balans en vrijheid"

Hi! Ik ben Marlou Volkerink. Inmiddels 9 jaar online ondernemer. Ik startte omdat ik droomde van vrijheid. Dat leek me heerlijk! Lekker mijn eigen tijd indelen en werken wanneer en met wie ik wilde.

In werkelijkheid werkte ik harder dan ooit. Raakte ik overwhelmed van alles wat kwam kijken bij het ondernemerschap. Ik was meer dan ooit aan het werk en zat gevangen in mijn eigen bedrijf.

In 2018 besloot ik dat het anders moest. Ik wilde dat mijn bedrijf voor mij ging werken, in plaats van andersom. Ik wilde weer het vuurtje voelen vlammen. Waarom ik was begonnen met ondernemen.

Wat wilde ik nou echt? Mijn nieuwe bedrijf startte ik vanuit een goede connectie met mezelf. Ik ging aan de slag met persoonlijk leiderschap, deed een coaching opleiding en verdiepte me in mindset. Vanuit daar leerde ik wat voor bedrijf er bij mij past en wat vrijheid precies voor mij betekent.

Inmiddels werk ik 24 uur per week en heb ik grotendeels een passieve inkomstenstroom van mijn online business. Ik zwem niet meer tegen de stroom in maar ervaar volledige flow en échte vrijheid waarbij ik minimaal 2 maanden per jaar in het buitenland geniet terwijl mijn business gewoon doorloopt!

Bekijk hier de video van de lancering van MBB Mastery.

Rechts staat de Instagram camera, vandaar dat ik af en toe die kant op kijk 😉 

Ervaring als online ondernemer

Volgers op Instagram

Podcast downloads

#MBB mastery

create the business & life you love

in 6 maanden werken aan je mindset,

de connectie met je lijf en een succesvol bedrijf

Doe mee aan mijn meest uitgebreide coaching programma om jou te helpen groeien op persoonlijk én zakelijk vlak. In MBB Mastery neem ik je 6 maanden lang door alle stappen die je nodig hebt om jouw doelen helder te krijgen én ze te behalen.

Waar de meeste business coaches zich enkel focussen op de business begin ik bij de basis. Jij. Je gaat vanuit je hart keuzes maken en met de juiste mindset werken aan je doelen. Je gaat aan de slag met je energiemanagement zodat je geen energie meer weglekt en je focust op de juiste zaken.

Dit betekent dat wanneer jij in balans bent, je veel sneller kunt groeien.

Geen saaie theorie. Praktische videoworkshops waar je zelf mee aan de slag kunt in je eigen tijd. Het programma bestaat uit 12 modules. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching in de groepscall. Om de week hebben we een coaching call en we zien elkaar tijdens de LIVE dag!

Na dit programma heb jij:

Een compleet game plan voor jou en je business. Alles staat als een huis en vanuit de juiste energie en mindset heb jij een ijzersterk aanbod de wereld in gezet. Jouw klanten kunnen niet meer om je heen en je hebt eindelijk een helder doel en plan van aanpak. 

Nadat je de training hebt afgerond staat de kraan volledig open zodat alles lekker doorstroomt en jij kunt genieten van het ondernemerschap en de vrijheid die dit met zich mee brengt.

Je voelt rust en ervaart overvloed en balans!

Voor wie is MBB Mastery? 

=

VOOR GOALGETTERS

=

VOOR STARTENDE ÉN ERVAREN ONDERNEMERS

=

VOOR ACTIEGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR DOELGERICHTE ONDERNEMERS

=

VOOR ONLINE ONDERNEMERS

=

VOOR OPEN MINDED ONDERNEMERS

=

VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN GROEIEN

=

VOOR LEVENSGENIETERS

Meld je nu aan zodat je..

=

Meer balans krijgt tussen werk en prive

=

Stap voor stap een helder plan creëert voor je eigen business & branding

=

Een bedrijf bouwt die helemaal past bij jou en jouw persoonlijke kernwaarden

=

Een helder aanbod de wereld in kunt zetten

=

Je zowel persoonlijk als zakelijk een enorme groei doormaakt

=

Je een mindset shift maakt en meer vanuit je hart keuzes durft te maken

=

Alles gaat stromen en je voelt hoe het is om moeiteloos te ondernemen

mbb mastery

Dit programma is opgedeeld in 12 modules.

IN DEEL 1 LEER JE:

#1 Persoonlijk leiderschap

Jij bent de basis voor je business. In deze module leer je waarom intenties zetten belangrijk is, wat jou energie geeft en wat je energie kost en ga je aan de slag met je leefregels
{

#2 Mindset & Money mindset

Jij bent niet je gedachtes. Maar met je gedachtes kun je wel een heleboel manifesteren in je leven. Ik leer je hoe je je bewuste én onbewuste mind kunt sturen zodat je meer gaat aantrekken van wat jij (financieel) wenst.

#3 Visie & Goalsetting

Tijd om jouw stip op de horizon helder te krijgen en daar passende doelen voor te formuleren die je ook daadwerkelijk gaat halen en die jou brengen bij het leven waar jij van droomt.

#4 Waardepropositie

Voor wie ben jij er? Je duikt helemaal in de huid van jouw doelgroep zodat precies weet hoe je deze het beste kunt bedienen en hoe je een merk bouwt die relevant en waardevol is.

#5 Positionering

Een heel belangrijk onderdeel van je branding: je positionering. Hoe ga jij je merk in de markt zetten en hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen?
j

#6 Branding & Contentstrategie

Op welke kanalen ga jij zichtbaar worden? Welke passen het beste bij jouw business? Je creëert een ijzersterke strategie waardoor jouw ideale klant alleen jouw aanbod wilt.

IN DEEL 2 LEER JE: 

l

#7 Je aanbod

Tijd om je aanbod te (her)formuleren. Welke product(en) of dienst(en) passen er het beste bij jou en je doelen? Waarmee kun jij je klanten het beste bedienen?

#8 Pricing & begroting

Je bepaalt de prijzen voor jouw aanbod en je gaat aan de slag met een begroting zodat je precies weet hoe jij er financieel voor staat en wat je financiële doelen zijn.

#9 Leadgeneratie en sales

Zonder klanten geen business! Je bepaald jouw sales strategie en gaat aan de slag met je sales pagina’s en sales funnel zodat de klanten binnen gaan stromen!

#10 Zichtbaarheid

Time to step up! Hoe word je zichbaar voor jouw klanten? En hoe zorg je over die digitale drempel van het online zichtbaar zijn heen stapt?

#11 Marketing

Praktische tips & tricks voor een ijzersterke marketing strategie. We gaan onder andere aan de slag met je e-mail marketing.
}

#12 Timemanagement

Tijd is geld. Jij gaat je tijd zo effectief en efficient mogelijk inrichten zodat je tijd overhoudt om de dingen te doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Naast alle online lessen van mij komen er ook expert masterclasses, workouts voor thuis, meditaties én yogalessen! En.. we gaan elkaar ontmoeten tijdens MBB Live!

Klaar om samen met mij te groeien?

Meld je nu aan zodat je zeker weet dat je plekje voor MBB Mastery 2021 is zeker gesteld! Je kunt direct starten met de online modules. De groepscoaching start in september 2021.

Heb je nog vragen en wil je eerst een vrijblijvende intake call met mij om te kijken of dit programma iets voor je is?


Plan hier een vrijblijvende intake call met mij in! 

“Ik heb zowel 1-1 coaching als Marlou’s Instabranding training gevolgd. Hier heb ik zo ontzettend veel aan gehad! Marlou haar stijl en wie ze is als persoon sprak me ontzettend aan. Daarom ben ik zowel 1-op-1 coaching als de Instabranding training bij haar gaan volgen. De Instabranding training heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd, zelfs al een paar nieuwe klanten! Dankzij deze training heb ik nu een duidelijke strategie, meer focus én weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn doelen te halen.

Eline uit den Boogaard

Rebelation

Marlou is echt goed in wat ze doet! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers. En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

“Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb. Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf. De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

“Marlou is zowel strategisch als creatief sterk. Dankzij onze sessies weet ik nu precies welke weg ik in wil slaan met mijn bedrijf. Ik heb veel meer plezier gekregen in het ondernemen omdat ik nu een duidelijk doel heb en veel meer structuur in mijn dagen.”
Brenda Schrijver

Bloss

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.   Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding. Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekötter

Voluit leven

“Wat is de Instabranding training ontzettend leuk! We kregen er super veel energie van en we zijn direct aan de slag gegaan. Ons doel? Meer uit Instagram halen en onze potentiële klanten bereiken. En dat is gelukt! De productverkoop is behoorlijk gestegen. Vorige week zijn we voor het eerst LIVE gegaan en lagen we slap van het lachen. Het was zo leuk. Zonder Marlou haar hulp hadden we dit nooit gedurfd. Marlou, we zijn je eeuwig dankbaar! We hadden nooit verwacht dat Instagram zo’n grote rol zou spelen in ons bestaan. Maar dat doet het zeker en we raden het iedereen aan.”

Yvonne & Riëlle

Salon Rustique

“Ik heb bij Marlou haar Instabranding programma gevolgd. Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.   Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren. Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak. Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”
Lotte van Berkel

Lotsofstyle

“Ik was mijn huidige baan als vroedvrouw zo moe, ik moest keihard werken om er iets aan over te houden. Maar wat wilde ik dan? Ik had werkelijk geen idee. Tijdens de eerste call met Marlou was ik gelijk blown away: binnen 1.5 uur wist ik wat ik WEL wilde doen! Marlou leerde mij dromen. Waar ik eerst dacht dat het niet mogelijk was, liet ze me zien dat alles mogelijk is. Gewoon gaan met die banaan! Nu drie maanden later staat mijn nieuwe website als een huis, mijn online training is klaar, ben ik meer zichtbaar op Instagram en geef morgen mijn 2e webinar. Lieve Marlou, dankjewel voor deze wild ride, you rock!”
Olivia Jones

Olivia Jones

“Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan. Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Tijdens het traject heb ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!”
Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

In 2019 heb ik mijn eigen retreat op Ibiza georganiseerd voor ondernemende vrouwen die ook wilden groeien op persoonlijk en zakelijk vlak:

Dit zeggen klanten over de cursussen van Marlou:

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt! Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”
Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Wat zullen anderen van me denken? Wie zit er nou op mij te wachten? En zo kan ik nog wel een paar redenen bedenken waarom ik mezelf liever niet op Instagram liet zien. Nu weet ik hoe belangrijk het voor de groei van mijn bedrijf is om het juist WEL te doen. Mensen krijgen een gevoel bij mij als persoon en bij mijn bedrijf. Personal branding zoals dat zo mooi heet. Marlou gaf me net dat ene zetje in de rug om mijn angst te overwinnen. Dankzij #doeidrempel heb ik mijn camaravrees overwonnen, thanks Marlou!”

Lianne Smid

Virtual assistant, Lilly and the City

Puur, no nonsens, korte en duidelijk video’s, leuke opdrachten en een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist maar nog niet durfde; zo kan in Marlou’s #doeidrempel het beste omschrijven. Met haar vrolijke kop gaf ze me precies wat ik nodig had. Dankjewel Marlou!”
Marjan Boersma

Eigenaresse, Puur Projecten

“Ik vond de cursus perfect! De filmpjes kort en krachtig en Marlou legt alles heel duidelijk uit. De cursus heeft me echt een virtuele schop onder mijn kont gegeven. Wat mij over de drempel trok? Dat ik niet perfect hoef te zijn. Juist niet. Ik heb een cateringbedrijf en heel lang heb ik getwijfeld of Instagram een geschikt kanaal voor mijn branche is. Dankzij #doeidrempel heb ik besloten om er helemaal voor te gaan. Dankjewel Marlou, voor je enhousiasme en alles wat ik van je geleerd heb!”
Michelle Kooistra

Eigenaresse, Twents Beleg

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt MBB Mastery?
MBB Mastery is mijn meest uitgebreide en complete coaching programma. In totaal zijn er 12 modules waarbij ik adviseer om twee weken voor elke module te nemen. Zo kun je het programma in 6 maanden afronden en heb je een compleet game plan voor je business. De coaching calls zijn om de week en starten en september en de laatste call is gepland in februari. Je krijgt per maand toegang tot 4 modules dus als je zelf graag sneller door de lesstof heen gaat is dat ook mogelijk. Dan zou je elke week een module kunnen volgen en ben je na 3 maanden helemaal klaar. Je behoudt gewoon toegang tot alle content en mag ook t/m februari deelnemen aan de coaching calls.
Wanneer start MBB Mastery?
MBB Mastery start in september 2020 en duurt t/m februari 2021. Je kunt de lessen in je eigen tijd volgen en ontvangt voor aanvang de planning van de coaching calls en de LIVE dag.
Kan ik MBB Mastery in mijn eigen tempo volgen?
Jazeker. Voor dit programma heb ik 12 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 3 maanden afronden. Mijn ervaring is dat de meesten het prettig vinden om de tijd te nemen voor de modules. Wanneer je om de week een module volgt heb je rustig de tijd en ben je na 6 maanden helemaal klaar. It’s up to you! Wil je de tijd nemen of heb je behoefte aan wat meer tempo? De calls staan gepland van september t/m februari en ook als je de lessen eerder afrond mag je hier gewoon bij aansluiten.
Hoeveel tijd kost dit?
De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je een halve dag per module bezig. In totaal zijn er 12 modules. Daarnaast is er om de week een groepscall die gemiddeld 2 uur duurt en een hele LIVE dag. Soms is het ook fijn om even wat extra tijd te nemen voor de modules. Ik adviseer om een halve dag per week te reserveren voor MBB Mastery. Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen in tijd, omzet en klanten!
Is MBB Mastery geschikt voor mij?
MBB Mastery is voor ondernemers die net zijn begonnen of al een tijdje bezig zijn en graag willen doorgroeien. Je wilt een nieuw (online) verdienmodel en aanbod creeren of je wilt je bestaande aanbod aanscherpen. Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Enige voorwaarde is dat je een vrouwelijke ondernemer bent met de wens om door te groeien. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Je wilt vrijheid en balans ervaren en bent klaar voor de volgende stap! Ik heb afgelopen jaren veel verschillende onderneemsters mogen begeleiden op dit pad. Van coaches tot ondernemers uit de reclame/communicatie wereld tot de beauty branche. Van interieur stylistes tot fotografen en health/lifestyle coaches. Het gaat erom dat jij diep van binnen voelt dat het tijd is voor de volgende stap. De workshops zijn niet gericht op een specifieke branche maar zijn ontworpen zodat ze ook op jou van toepassing zijn.
Is dit ook voor startende ondernemers?
Ja. Het maakt niet uit of je al een paar jaar bezig bent of nog moet beginnen / net bent begonnen. In de beweging zit de groei. Dus kom in beweging en maak de keuze om de volgende stap te maken!
Hoeveel coaching zit er bij dit programma?
Nadat je je hebt aangemeld voor MBB Mastery krijg je toegang tot mijn online academie waarin alle lessen staan. Daarnaast krijg je toegang tot MIJ! Om de week zal en eer coaching call plaatsvinden waarin je de mogelijkheid krijgt om 1-1 met mij te sparren. Ook is er een LIVE MBB dag met mij en de groep. Tussendoor vragen of feedback nodig? Dat is de kracht van deze mega mastermind. In de besloten MBB Community kun je connecten met de andere MBB deelnemers.
Kan ik ook 1-1 coaching krijgen?
Mijn 1-1 coaching trajecten zijn enkel beschikbaar voor MBB deelnemers. Kies voor MBB VIP als je intensieve 1-1 begeleiding wilt. Liever een losse call boeken? Dat is normaal niet mogelijk maar wanneer je in mijn MBB Mastery zit maak ik graag een uitzondering voor je 🙂 Je kunt dan zowel losse coaching calls boeken als een pakket.
Hoe groot is de groep?
MBB Mastery is een soort mega Mastermind waar je samen met gelijkgestemde ondernemers gaat groeien! Ik heb in totaal plek voor maximaal 30 deelnemers.
Wat houdt een groepscall in?
Om de week zal en een groepscall plaatsvinden via Zoom. Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Een soort Skype waarbij ik ook mijn scherm met je kan delen en waarbij je alle andere deelnemers ook kunt zien. Tijdens deze groepscoaching calls werk ik met ‘hotseats’. Dit houdt in dat 1 persoon het woord krijgt en de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen / met mij te sparren. Heb je een vraag aan de groep? Dat kan ook allemaal. Jouw hotseat moment is jouw feestje! De calls worden opgenomen zodat je deze altijd nog kan terug kijken.
Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?
Als MBB Mastery deelnemer houd je levenslang toegang. Deze investering is dus niet voor even. Je kunt altijd op een later moment nog eens de videoworkshops en de expert content erbij pakken.
Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja natuurlijk. Ik heb een optie toegevoegd om in 6 termijnen te betalen. Na ontvangst van de eerste betaling a 499,- is jouw plekje in MBB Mastery zeker gesteld. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie. Liever in 2 of 4 termijnen? Neem even contact op via info@marlou.nl en dan zorg ik dat het in orde wordt gemaakt.
Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?
Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar.
Is er ook LIVE contact?
Yes! Naast de coaching calls is er een MBB Live dag waarbij we samen komen met alle deelnemers. Tijdens deze dag geef ik extra workshops en heb je de mogelijkheid om in real life met mij te sparren. Dit is het enige traject waarbij een LIVE event zit. Heel waardevol want tijdens deze dag kun je ook je mede MBB’ers ontmoeten waar je dan al een band mee hebt opgebouwd tijdens dit intensieve contact. Hier ontstaan hechte vriendschappen die mega waardevol zijn. Business buddies for life!

Je hebt tot hier doorgelezen…

Stop met scrollen en maak een beslissing. Wil je groeien met je bedrijf? Meer balans, omzet en vrijheid?

Twijfel niet langer en investeer in dit complete en waardevolle programma!