Limitless You

Voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen.

Limitless You

Voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen.

Herken je dit?

=

Je voelt geen echte vrijheid als ondernemer

=

Ondanks de resultaten die je wél haalt, voel je je niet écht succesvol

=

Je ervaart onrust

=

Staat altijd aan

=

Hebt soms het idee dat je ‘maar wat doet’

=

Voelt je soms onzeker als ondernemer

=

Je mist focus en helderheid

=

Wilt graag doorgroeien, nu ben je vooral werknemer in je bedrijf in plaats van de CEO

mbb mastery

Hoe zou het zijn als je… 

Je weer het gevoel hebt dat je de touwtjes in handen hebt. Dat jij weer aan het roer staat van je leven en je business. Dat je precies weet waar je het allemaal voor doet en dat alles lijkt te werken? Je focust je op de juiste dingen en voelt rust en balans terwijl je ook nog eens successen behaalt. Wat een rijkdom! En wat een vrijheid! 

Als jij doet wat je altijd deed…

Krijg je wat je altijd kreeg. Zo’n mooi cliché maar zo waar. Waar jij nu staat is het resultaat van de manier waarop jij denkt en doet. Word je hier gelukkig van? Of voel je onrust in je lijf? Heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Zowel uit je bedrijf als uit je leven.. Als je de dingen blijft doen zoals je gewend bent blijf je stil staan. Zul je over 5 jaar terugkijken en denken: tja, misschien had ik er meer uit kunnen halen. Let’s DO it! Ben jij klaar om de controle terug te pakken over je leven en je business? Ben je klaar voor meer succes, balans en vrijheid?

Ik voelde me klein…

Ik weet het nog goed.. Ik had een eigen bedrijf en dacht dat ik me als ondernemer super goed zou voelen. De wereld zou aan mijn voeten liggen. Vrijheid, succes! Ik was er helemaal klaar voor. Maar in werkelijkheid voelde ik me klein in die jungle van ondernemers. Wie was ik nou om zo succesvol te worden? Was dit wel voor mij weggelegd?

Gelukkig overwon mijn drive het van mijn angst. Maar op een gegeven moment maakte ik écht de switch naar succesvolle ondernemer. En dat was niet omdat het saldo op mijn bankrekening fors toenam. Het succes zit in zoveel andere facetten. Niet alleen in dingen bereiken, maar vooral in je succesvol VOELEN. Als jij je het niet voelt, kun je het niet worden. Als jij DENKT dat het niet voor jou is weggelegd, gaat het je niet lukken. Misschien voel je het wel ergens en denk je stiekem ook wel dat er meer succes voor jou in het verschiet ligt. Het is aan jou om verantwoordelijkheid te nemen. Actie te ondernemen die jou verder gaat brengen.

It’s time to play BIG!

in

Limitless You…

Deel ik mijn belangrijkste tips & tools voor een succesvolle mind, body & business waarbij je met focus en flow je doelen helder krijgt en gaat halen.

Wat ik veel zie gebeuren is dat ondernemers hoge (en lege) doelen stellen. Denk aan: een ton omzet halen. Vervolgens gaan ze keihard rennen om uitgeput bij de finish te komen. Of niet.. Onderweg worden ze afgeleid en tegengehouden om hun grote potentieel te leven.

Je ego komt om de hoek kijken en vertelt je dat je niet goed genoeg bent. “Wie ben jij om dit te doen?” Je laat je afleiden door zogenaamde concurrenten en wordt onzeker.

Je gaat twijfelen, stelt je doelen bij en houdt jezelf klein.

Terwijl je diep van binnen wel voelt dat jij mag shinen!

“Van altijd maar aan staan en moeten naar een fijne balans & vertrouwen”

Ik heb een methode ontwikkeld die ondernemers helpt om weer heel helder te krijgen waar ze naartoe willen. Ik help ze om betere doelen te stellen en deze te halen. Niet door keihard te rennen. Maar door een goede connectie met zichzelf en de juiste focus & tools.

Deze stappen zijn essentieel om daar te komen waar jij naar toe wilt. Je missie te leven. Terwijl je bezig bent met dit programma ervaar je focus en flow. Van een leeg doel naar een purposeful goal en van grote sprongen als een kat in het nauw naar concrete en gerichte stapjes die jou uiteindelijk gaan brengen naar die succesvolle ondernemer die jij in potentie bent. Je voelt jezelf groeien in deze identiteit. En dat smaakt naar meer…

Voor wie is dit programma?

Limitless You is voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen.

Zowel dienstverlenende ondernemers, creatieve ondernemers als coaches die klaar zijn met zichzelf klein houden. Voel jij dat er meer in zit en wil jij met helderheid en focus die shift maken? Dan is Limitless You voor jou. Dit programma is niet voor ondernemers die altijd aan willen staan en doelloos maar doorknallen. Dit is voor jou als je bewuster met je energie om wilt gaan en klaar bent met het gevoel dat je constant maar ‘wat doet’ en brandjes aan het blussen bent. Wil je weer zelf de regie pakken en doorgroeien? Meld je aan!

Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij, die:

=

voelen dat er meer in zit

=

klaar zijn voor nieuwe doelen

=

op zoek zijn naar helderheid over hun visie

=

onrust ervaren

=

de balans kwijt zijn

=

open staan voor persoonlijke ontwikkeling

=

meer resultaat willen met hun bedrijf

=

klaar zijn voor de volgende stap!

Hoe zou het zijn
als je… 

=

Rust ervaart omdat je heldere doelen hebt

=

De kracht van manifesteren kunt inzetten

=

Energie shift en alles begint te stromen

=

Een duidelijke stip op de horizon hebt

=

Eindelijk weet waar je hart naar verlangd

=

Zelfverzekerd beslissingen kan maken

=

Precies de juiste kansen en klanten op je pad krijgt

=

Focus hebt en flow ervaart

introducing

Limitless You!

€ 1.200

€ 799

=

4 Maanden online programma

=

4 Live online coaching sessies met Marlou

=

Werkboek met praktische tools & opdrachten

=

Omringd door gelijkgestemde ondernemers

=

Je ontvangt de MBB Journal

Inclusief deze bonussen:

BONUS: affirmation cheat sheet

BONUS: succes hypnose audio TWV 67,-

BONUS: #doeidrempel cursus TWV 97,-

BONUS: 3 MAANDEN TOEGANG TOT HELLO NEW YOU MET MIJN WORKOUTS, YOGA LESSEN EN MEDITATIES TWV 67,-

TOTALE WAARDE BONUSSEN: 261 EURO

in 2 keer

€ 600

€ 400

in 1 keer

€ 1200

€ 799

in 4 keer

€ 300

€ 200

de 8 modules in

Limitless You…

Module 1: Reframe yourself

Tijd om jezelf en je bedrijf in een nieuw licht te zien! Je gaat losbreken van je huidige idee van wie je bent en rekent af met alles wat jou nu tegenhoudt om in de ongelimiteerde versie van jezelf te stappen.

Of het voor jou nu zit in impact, omzet of bereik.. Je gaat opeens zien dat er veel meer mogelijk is dan dat je tot nu toe hebt gedacht.

Je weet precies welke saboteurs je nu tegenhouden en rekent af met limiterende gedachten & patronen. Zodat je klaar bent om in je grootsheid te stappen.

Module 2: Master your money mindset

Tijd voor een shift in je money mindset!

Je gaat afrekenen met belemmerende overtuigingen rondom geld. Vanuit een groei mindset ga jij overvloed creëren. Je rekent af met je belemmerende overtuigingen en gaat manifesteren als een magneet.

Ready voor next level resultaten?

Laat die euro’s maar komen 😉

Module 3: Creëer een heldere visie

Let’s get this party started! Hoe lekker is het om te ondernemen vanuit een kraakheldere visie? Na deze module heb jij een heldere stip op de horizon. Je creëert een visie voor je bedrijf waar jij mega enthousiast van wordt! Zodat je elke dag mega excited bent om hiermee aan de slag te gaan.

Module 4: Manifesteren als een pro

Alles is energie en ik geef je mijn belangrijkste tools om vanuit high vibes te gaan ondernemen en te manifesteren. We gaan praktisch aan de slag met o.a. de wet van aantrekking. Hiermee ga je overvloed aantrekken.

Creëer ongelimiteerde resultaten in je bedrijf.

Jawel: tijd voor meer / betere klanten, moeiteloos ondernemen, kansen aantrekken en next level doelen halen!

Module 5: Crystal Clear Goalsetting

Van vage doelen naar purposeful goals die je nu écht gaat halen!

Module 6: Winstgevend plannen

Zonder sales geen business. Dit is precies wat je nodig hebt om in actie te komen en winstgevende resultaten te realiseren. Van alleen maar werken IN je bedrijf naar werken AAN  je bedrijf. 

Vol focus ga je werken aan je mooie doelen. Concrete acties en handige time management tools voor meer focus en efficiëntie in je dagen. Zodat jij in balans en met plezier je doelen bereikt.

Module 7: Show up as a CEO

YES! Tijd om die leiderschapsrol te pakken. Je pakt de regie over je business en staat aan het roer zoals een echte CEO. 

De next level ondernemersversie van jezelf is geboren. Deze ondernemer pakt haar verantwoordelijkheid en stelt krachtige grenzen. 

Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen succes en verbindt dagelijks met je hart en laat je niet afleiden. Jij hebt hier wat te doen en gaat ervoor!

Module 8: Reflect & re invent yourself

Tijd om de balans op te maken en weer vooruit te kijken. De grootste leiders maken gebruik van krachtige reflectietools die jij je tijdens deze module eigen gaat maken! Don’t worry; geen saaie reflectieverslagen zoals vroeger maar praktische, korte en krachtige oefeningen die je ook na Limitless You zal blijven gebruiken.

Nadat je Limitless You
hebt gevolgd:

Z

Creëer je next level resultaten met je bedrijf

Z

Ga je gefocust naar jouw doelen

Z

Heb jij een shift gemaakt in je money mindset

Z

sta jij weer aan het roer van jouw eigen leven & business

Z

Manifesteer je meer overvloed

Z

Heb je de mindset ontwikkeld om groter te denken én te doen

Z

Kun jij krachtig grenzen stellen

Z

Ervaar je flow en barst je van de energie

Z

Voel jij je (zelf)verzekerd & empowered!

Over Marlou 

Marlou Volkerink is Business Mentor voor vrouwelijke ondernemers. Ze heeft ruim 11 jaar ervaring als online ondernemer en runde diverse bedrijven. Sinds 2018 deelt ze haar kennis en expertise d.m.v. online programma’s en coaching trajecten. Ze heeft haar eigen visie op succes en vrijheid en leert ondernemers vanuit de kern een business te bouwen waar zij gelukkig van worden. Zodat zij het leven kunnen leiden waar ze van dromen en naast zakelijk succes ook balans en joy ervaren.

Ze staat in de top 10 Beste Business coaches van Nederland en begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers met het uitbouwen van een succesvolle business.

Dit zeggen anderen over Marlou

Marlou heeft mij handvaten gegeven die ik heel goed kon gebruiken . Ik was veel in mijn bedrijf aan het werk en liep helemaal over. Door LimitlessYou te volgen weet ik weer wat belangrijk is en wat mijn focuspunten zijn. Niet alleen voor mijn bedrijf maar ook in mijn privéleven. Dank je wel Marlou het is ontzettend waardevol geweest voor mij.

Lisette van Kollenburg

The Green Beauty Best

“Wat ben ik blij dat Marlou op mijn pad is gekomen! Ik heb de afgelopen tijd veel over mezelf geleerd. Onder andere over de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes, maar ook over mijn overtuigingen en hoe ik deze positief kan ombuigen. Ik had het gevoel dat ik als consultant aan een financieel plafond zat omdat ik werkte op uurbasis. Daarom hebben we gewerkt aan een heel nieuw schaalbaar verdienmodel. Ik vond het heel leuk om de andere dames te leren kennen en Marlou heeft een fijne energieke persoonlijkheid.”

Marloes Jacobs

Blincx

Lieve Marlou, onwijs bedankt voor deze fijne tijd. Je hebt mij onwijs veel inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep. Dankzij jou ben ik veel zelfverzekerder als fotograaf. Ik moet niet te veel nadenken, maar actie ondernemen. Ofwel wat “brutaal” zijn. En mijn dromen uitwerken en achternagaan.  Het voelt als een enorme fast forward van mijn bedrijf. Tijdens het traject heb ik heb onwijs veel geleerd en nieuwe dingen gedaan waar ik voorafgaand aan dit traject nooit van had durven dromen. Dankjewel Marlou, je bent een topper!”

Raisa de Koning

Raisa de Koning Fotografie

“Ik investeerde in dit traject om uit te zoeken welke richting ik op wil met mijn bedrijf. Met als resultaat dat ik nu echt kan ondernemen vanuit mijn hart en ziel. Een grote win: ik hoef niet meer uurtje factuurtje te werken om rond te komen. Het was een hele goede beslissing om met Marlou te gaan werken. Ik heb vroeger een coaching traject van 5000 euro gevolgd, en ik heb er eerlijk gezegd weinig aan gehad. Omdat de onderwerpen mind en ondernemen vanuit gevoel er niet aan te pas kwamen. Maar Marlou heeft me echt geïnspireerd, veel geleerd en anders leren denken. Met op nummer 1: onderneem vanuit je hart, heb een positieve mindset en de rest volgt automatisch.”

Ilse Bervoets

“Dankzij dit traject ben ik enorm gegroeid op persoonlijk en zakelijk vlak. De combinatie van mind, body en business sprak mij enorm aan en vond Marlou daarin als business coach het beste passen. Marlou denkt mee, is kritisch wanneer nodig, heeft creatieve input en motiveert om stappen te blijven zetten in een positieve flow.

Mijn belangrijkste doel was balans en dat doel is behaald! Van angst en onzekerheid ben ik gaan leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt en er is zoveel veranderd. Ik heb niet alleen een nieuw businessmodel wat veel beter bij mij past, ik voel mij een heel ander mens. Veel relaxter, bewuster, flexibeler, milder, ervaar meer focus en er is weer rust en balans in mijn leven.

Dat voelt supergoed! Bedankt Marlou!

Grietje Bakker

Food & lifestyle coach

“Marlou is een hele goede coach. Ze heeft heel veel kennis en weet precies de pijnpunten eruit te pakken. Zij is een hele sprankelende en open persoonlijkheid en inspireert me enorm qua balans in haar leven en business. Ik heb heel veel gehad aan dit traject. Het heeft me veel helderheid opgebracht en ik ben veel (doel)gerichter gaan werken.”

Nikki Hogeboom

Coach & Trainer

“Marlou is een grote bron van kennis op zakelijk vlak én inspirerend op persoonlijk vlak. Ik vond het fijn om 6 maanden samen te werken. Het was een hele persoonlijke reis, waarbij ik heb geleerd dat ik mijn kernwaarden zelfliefde en vrijheid nog meer mag integreren op persoonlijk en zakelijk vlak. We hebben gekeken naar hoe ik mijn sales strategie voor mijn online cursussen kan finetunen én tijdens dit traject is er een geheel nieuw programma geboren. Dit levert me niet alleen extra financiële vrijheid op, ook super fijn om zo nog meer impact te maken en jonge moeders helpen.”

Doete Reitsma

Dubbel Zen

“Marlou is een fijn persoon, die rust uitstraalt en veel kennis in huis heeft. Ik heb met heel veel plezier haar Mastermind traject gevolgd. Daardoor ben ik ook enorm gegroeid op persoonlijk vlak. Ik heb nu een concreet doel en plan voor mijn webshop. En ik heb heel veel zin om daarmee aan de slag te gaan. Bedankt voor alles!”

Yvon Verstappen

Pril geluk

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar

Wanneer start Limitless You?

Je kunt je elk moment van het jaar aanmelden voor Limitless You. Het is een online programma die je in je eigen tijd kunt volgen. Elke maand staan er Business Boost Coaching Calls gepland waar je als Limitless You deelnemer bij aan kan haken (wanneer je hiervoor hebt gekozen). 

Hoe lang duurt Limitless You?

Limitless You is een programma van 4 maanden. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct toegang tot alle online modules. Deze kun je in je eigen tijd volgen. Wanneer je elke week een module volgt heb je het programma na 8 weken afgerond maar je kan er ook voor kiezen om er wat langer over te doen. Je houdt sowieso 4 maanden toegang tot de coaching calls. Na het programma zul je veel tools en inzichten kunnen blijven toepassen. Het is dus niet een investering voor 4 maanden maar hier zul je op lange termijn veel profijt van hebben! Uiteraard kun je het programma in je eigen tijd volgen. Je kunt het dus ook over langere periode uitsmeren. Maar de extra coaching sessies vinden plaats tijdens deze 4 maanden.

Kan ik Limitless You in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 8 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 8 weken afronden. We hebben vaste momenten voor de coaching calls waar je bij Limitless You toegang tot krijgt voor 4 maanden. Deze data ontvang je via de mail. De calls worden opgenomen dus als je er niet bij kunt zijn kun je deze altijd terug kijken. Je houdt sowieso een jaar toegang dus je kunt er ook langer over doen.

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je 1,5 uur per module bezig. In totaal zijn er 8 modules. Daarnaast krijg je toegang tot een aantal coaching calls die ongeveer 1 uur duren. Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen in tijd, omzet en klanten!

Is Limitless You geschikt voor mij?

Limitless You is voor goalgetters die succes willen zonder concessies te doen. Zowel dienstverlenende ondernemers, creatieve ondernemers als coaches die klaar zijn met zichzelf klein houden. Voel jij dat er meer in zit en wil jij met helderheid en focus die shift maken? Dan is Limitless You voor jou. Dit programma is niet voor ondernemers die altijd aan willen staan en doelloos maar doorknallen. Dit is voor jou als je bewuster met je energie om wilt gaan en klaar bent met het gevoel dat je constant maar ‘wat doet’ en brandjes aan het blussen bent. Wil je weer zelf de regie pakken en doorgroeien? Meld je aan! 

 

 

Is dit ook voor startende ondernemers?

Ja. Het maakt niet uit of je al een paar jaar bezig bent of nog moet beginnen / net bent begonnen. In de beweging zit de groei. Dus kom in beweging en maak de keuze om de volgende stap te maken!

Zit er ook coaching in dit programma?

Jazeker. Je wordt natuurlijk in de online lessen al door mij gecoacht. Ik heb heel veel waardevolle kennis, tools en stappen voor jou om door te groeien. Daarnaast kun je ervoor kiezen om Limitless You uit te breiden met 4 online coaching sessies met mij. Nadat je je hebt aangemeld voor Limitless You krijg je toegang tot mijn online academie waarin alle lessen staan. Daarnaast krijg je toegang tot MIJ tijdens de coaching sessies! 

Wat houdt een live online coaching sessie in?

Tijdens het programma krijg je 4 keer de mogelijkheid om aan te haken bij mij online coaching sessies via Zoom: de Business Boost sessies. Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Een soort Skype waarbij ik ook mijn scherm met je kan delen en waarbij je alle andere deelnemers ook kunt zien. De calls worden opgenomen zodat je deze altijd nog kan terug kijken.

Is er ook LIVE contact?

Ja, tijdens de coaching sessies is er live contact. 

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

De werkbladen kun je uiteraard opslaan en printen dus daar hou je levenlang toegang tot. Nadat je je hebt aangemeld behoud je een jaar lang toegang tot alle lessen en modules dus je hebt alle tijd om dit programma te volgen en de lessen eventueel later nog eens terug te kijken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om dit programma in 1, 2 of 6 termijnen te betalen. Als je kiest voor termijn betaling dan betaal je alleen de eerste termijn. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar. Ook als je nog niet bent ingeschreven voor de KvK kun je dit met terugwerkende kracht nog zakelijk opvoeren aangezien het een investering is in je bedrijf (en in jou als ondernemer om door te groeien).

Ben jij klaar voor actie?

Limitless You

in 2 keer

€ 600

€ 400

in 1 keer

€ 1200

€ 799

in 4 keer

€ 300

€ 200