van frustratie naar Insta sensatie in 6 weken! Start vandaag nog!

#INSTABRANDING TRAINING

Alleen voor jou als je klaar bent voor meer zichtbaarheid en extra klanten uit Instagram!

Mijn training helpt je om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je leert hoe je een professionele feed maakt die aansluit bij de branding van je merk. In zes weken til je jouw Instagram strategie naar the next level zodat je meer volgers, engagement én omzet realiseert.

Voor #instabranding

q

Je Instagram feed is een zooitje

=

Je hebt het idee dat je het platform niet volledig benut en dat je veel meer uit je Instagram kunt halen.

=

Je mist de mooie foto’s en je bent niet consistent in je stijl.

=

Je weet niet wat je iedere dag op Instagram moet plaatsen…

Na #instabranding

R

Je Instagram feed sluit veel meer aan bij wie jij bent en wat je doet!

R

Je krijgt meer volgers en betalende klanten via Instagram

R

Je ervaart geen stress meer over wat je moet posten op social media

R

Je omzet stijgt door een sterke branding en contentstrategie!

Branding versterkt je bedrijf financieel meer dan welke andere vorm van marketing dan ook, en dat op de lange termijn.
Erwin Lima, Graydon NL, Mr James Creative, E-zmoke

Meer omzet door branding & contentmarketing

Sterke branding maakt je bedrijf aantrekkelijker en waardevoller. Grote merken als Starbucks en Apple zijn hier goede voorbeelden van. Bij goede branding focus je op de why van je bedrijf. Als je dit door middel van een sterke contentstrategie naar buiten kunt brengen zijn klanten ook bereid om meer voor je producten en diensten te betalen.

“Branding is the key tool for connecting all your communication touch points and giving clarity to your offers.”

Ervaring als online ondernemer

Volgers op Instagram

Podcast downloads

introducing

#INSTABRANDING TRAINING

Een mooiere feed, meer volgers én omzet in 6 weken

=

MODULE 1: INSTA BRANDING BASICS

Hoe kun je Instagram inzetten voor (personal) branding? We gaan aan de slag met het bepalen van de look & feel van jouw Instagram feed.

=

MODULE 2: AAN DE SLAG MET INSTABRANDING

YES! Eindelijk helderheid over voor wie jij er bent en… je weet met de juiste storytelling technieken je volgers naar je toe te trekken.

=

MODULE 3: CONTENTSTRATEGIE BEPALEN

Wohoo! Je contentstrategie zorgt ervoor dat je nooit meer twijfelt over wat je moet posten. Met deze content ga je klanten aantrekken!

=

MODULE 4: INSTA STORIES & INTERACTIE

Stories die je volgers willen bingewatchen. Waardoor je een waardevolle connectie & vertrouwen opbouwt waardoor verkopen 10x makkelijker gaat.
=

MODULE 5: SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Wow! Dat je deze foto’s gewoon zelf met je mobiel hebt gemaakt. Je krijgt plezier in het fotograferen en je feed krijgt een dikke upgrade. Ook zonder fotograaf!

=

Module 6: Vergroot je bereik op Insta

Let the fun begin! Je hebt het spel van online zichtbaarheid door en weet moeiteloos jouw bereik te vergroten. De volgers die je bereikt zijn ook nog eens je ideale klanten. Wees welkom!

Wil jij van je Instagram volgers klanten maken?

Veel ondernemers gebruiken Instagram omdat het ‘moet’. Ze voelen elke dag de stress omdat ze iets moeten posten. Het resultaat? Een rommelige feed die totaal niet aansluit bij wie ze eigenlijk zijn.

Of nog erger: alleen maar commerciële posts en totaal geen storytelling.

Ik help je graag met het opzetten van een sterke strategie die past bij de branding van jouw bedrijf.

Ik leer je hoe je in een paar uur tijd content kan maken voor een hele maand. En wat voor content aansluit bij jouw (personal) brand zodat jouw volgers je ook écht gaan volgen en graag klant bij je worden.

Ik leer je welke tools je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken en jouw Instagram feed naar the next level tillen!

Een feed die aansluit bij jouw personal brand

Zelfs met je smartphone kun je professionele content maken.

Hoe zet je Instagram in als een succesvol marketing kanaal zodat je hier meer omzet uit kunt halen?

Je leert het allemaal in mijn #Instabranding training.

Aan de hand van praktische videolessen ga je aan de slag met mijn Instabranding methode.

Deze gaat jou helpen om helder te krijgen wie jij als merk bent en hoe je dit gaat doorvertalen naar een sterke content strategie voor jouw Instagram account.

Je ontvangt een werkboek met opdrachten zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Nu je weet waar je merk voor staat kun je zelf aan de slag met het maken van branded content.

“Wat is deze Instagram training super leuk en interessant om te volgen! Ik heb ontzettend veel geleerd over hoe Instagram werkt en hoe ik het praktisch kan toepassen op mijn eigen feed. Ik weet nu hoe ik dit social media kanaal op een goede manier kan inzetten! Mijn feed heeft nu de look & feel die bij mijn business past en ik zie mijn volgers groeien! Ik laat nu veel meer mezelf zien in plaats van alleen hetgeen wat ik aanbied. Deze Instabranding training van Marlou is echt een aanrader!”

Mara Geverink

Grafisch vormgever en content creator, MLS Design Studio

“Ik heb Marlou een aantal jaar geleden de Social Media Award uitgereikt. Zij weet hoe je als merk zichtbaar wordt op Facebook en Instagram. Naast haar branding skills weet ze welke marketing strategieën je kunt inzetten om deze kanalen in te zetten om je bedrijf en omzet te laten groeien.”

Jeanet Bathoorn

Jeanetbathoorn.nl

“Marlou, wat een leuke en leerzame training heb jij op poten gezet! Ik vond je spontaniteit en puurheid heerlijk om naar te kijken. Je fantasierijke brein is jaloersmakend en tegelijkertijd geeft het je de drang om ook zo aan de slag te gaan! Blijf vooral doen wat je doet en de manier waarop!! Ik vond de video’s en werkboek duidelijk en overzichtelijk. Erg leerzaam en waardevol, zeker de moeite waard om te volgen en zou het daarom zeker aanbevelen. Bedankt voor deze training, ik ga met onze strategie aan de slag!”

Maria

Owner, IJstijd IJssalons

“Omdat ik een groter bereik op Instagram wilde ben ik gestart met de Instabranding Training van Marlou. En wauw, de training is superleuk om te doen, heel leerzaam en het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Meer persoonlijke dingen posten; dat is mijn belangrijkste inzicht. Hierdoor is mijn bereik echt toegenomen en het heeft me nu al een paar nieuwe klanten opgeleverd. Dankjewel Marlou, dat je al je tips & tricks met ons deelt!”

Lylian Logtenber

Cosmetisch arts

“Ik heb Marlou’s training zo’n half jaar geleden gevolgd en mijn feed heeft zo’n mooie transformatie gemaakt! Mijn volgers aantallen zijn verdubbeld, ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofsyle.nl

“Wauw! Ik vond Instagram al een super interessant, maar na de Instabranding training vind ik nog tien keer zo leuk. Ik had namelijk nooit gedacht dat ik er als startende ondernemer, en met weinig volgers, al zo snel zo veel uit kon halen.

Dankzij de training ken ik nu alle Insta ins & outs en heb ik geleerd hoe belangrijk personal branding is. Ik heb dit doorvertaald in een look & feel die precies bij mij past en ik heb nu een content strategie die aansluit bij mijn doelgroep. Nooit gedacht dat ik geen dure camera nodig had om #instaproof foto’s te maken!”

Lianne Smid

Virtual Assistant, Lilly and the City

Voor wie is deze training bedoeld?

 Deze training is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, webshop eigenaren, coaches, trainers, ondernemers uit de beauty branche, creatieve ondernemers,  freelancers en (creatieve) marketeers.

Meld je nu aan en start direct met de training

In zes weken til je jouw Instagram strategie naar the next level zodat je meer volgers, engagement én omzet realiseert.

Deze ambitieuze dames gingen je voor

“Ik ben super blij dat ik deze training heb gevolgd! Ik heb zóveel tips gekregen rondom branding en Instagram en de investering is allang terugverdiend!

Door de fotografie module weet ik nu hoe ik zelf mooie foto’s kan maken en hoef ik dus geen fotograaf meer in te huren!

Deze training is een dikke aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die al een tijd bezig zijn!”

Birgit Luijk

Birgitluijk.nl

“Wat een waardevolle training! Ik heb nu mijn branding helemaal helder en een duidelijke strategie voor mijn Instagram account.

Super om via deze praktische lessen van Marlou te leren.

Ik weet nu wat ik moet delen met mijn volgers, wat voor teksten ik bij mijn foto’s plaats en hoe ik mooie (flatlay) foto’s maak.

Ik heb veel meer traffic naar mijn website en veel meer interactie op mijn foto’s in stories. Bedankt!”

Lotte van Berkel

Lotsofstyle.nl

“Marlou is een soort mentor die je er doorheen sleept. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor je heel helder krijgt hoe je Instagram voor je bedrijf kunt inzetten.

Ze is echt een voorbeeld als het gaat om zichtbaarheid en personal branding.

Mijn feed is veel persoonlijker geworden en ik durf mezelf nu eindelijk te laten zien!”

Mascha Siekötter

Voluit leven

“Wauw! Wat een fantastische training. We hebben zoveel geleerd. Ook heb ik een te gek moodboard gemaakt waar het heel duidelijk in is geworden wat ik wil uitstralen.

Ik weet nu precies wat voor kleuren en foto’s er bij mij passen.

Als ik twijfel of een post wel in bij mijn merk en mijn feed past, dan pak ik het moodboard erbij en weet ik het direct. Bedankt Marlou!”

Nicole Hop

My Little Love

Ik had nooit verwacht dat ik zo snel kon groeien op Instagram!

Dankzij alles wat ik heb geleerd in de Instabranding training heb ik binnen een jaar meer dan 2.000 nieuwe volgers.

En nog steeds zie ik elke maand het aantal volgers toenemen. Wauw! Dit had ik nooit verwacht, dankjewel Marlou. Zo’n fantastische groei gun ik jou ook!”

Margriet Spijksma

Margrietspijksma.nl

Ik heb zoveel aan de training gehad! Marlou haar stijl en wie ze is als persoon sprak me ontzettend aan. Daarom ben ik zowel 1-op-1 coaching als de Instabranding training bij haar gaan volgen. 

De Instabranding training heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd, zelfs al een paar nieuwe klanten!

Dankzij deze training heb ik nu een duidelijke strategie, meer focus én weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn doelen te halen.

Eline uit den Bogaard

Rebelation

Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb.

Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf.

De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

Ik ben zo blij dat ik de Instabranding training gevolgd heb.

Naast alle tips over Instagram, heb ik ook veel geleerd over mezelf en mijn bedrijf.

De training zit heel goed in elkaar en de opdrachten zijn leuk, leerzaam en qua tijd prima te doen. De besloten Facebook-groep vond ik echt een aanvulling op de training. De positieve energie die daar heerst; heerlijk! Lieve Marlou, dankjewel voor alles wat je me geleerd hebt!”

Marjan

Dream Plan Do

Wat is de Instabranding training ontzettend leuk! We kregen er super veel energie van en we zijn direct aan de slag gegaan.

Ons doel? Meer uit Instagram halen en onze potentiële klanten bereiken. En dat is gelukt! De productverkoop is behoorlijk gestegen. Vorige week zijn we voor het eerst LIVE gegaan en lagen we slap van het lachen. Het was zo leuk. Zonder Marlou haar hulp hadden we dit nooit gedurfd.

Marlou, we zijn je eeuwig dankbaar! We hadden nooit verwacht dat Instagram zo’n grote rol zou spelen in ons bestaan. Maar dat doet het zeker en we raden het iedereen aan. “

Yvonne & Riëlle

Salon Rustique

”Joehoee! Door Marlou haar Insta Branding Training heb ik weer lol gekregen in Instagram. Fijn hoe in kleine stapjes wordt uitgelegd hoe je je doelgroep vaststelt en hoe je die bereikt. Daardoor word het zoveel makkelijker en leuker gemaakt om meer mezelf te laten zien op Instagram. Ik schrijf zo een verhaaltje of een tekst onder een post en weet welke doelgroep ik graag wil bereiken. En als je even iets kwijt bent over wat Marlou verteld heeft, kijk je het makkelijk weer terug via de video’s. Een echte aanrader! Enorm bedankt Marlou! ‘
Lydia Lantinga

Eigenaresse Joehoee.nl

“Super leuk om eindelijk echt joy te hebben in Instagram. Ik deed het eerst echt alleen omdat ik dacht dat het marketing technisch slim was, maar echt leuk vond ik het niet, en het kostte me eerlijk gezegd vooral energie. Door Marlou haar feedback en input ging opeens de knop om en voelde ik hem helemaal. Nu post ik echt volledig vanuit alignment, word ik blij als ik naar mijn insta feed ga, weet ik precies wat ik wil delen én heb ik direct al zoveel meer interactie en websitebezoekers. Thank you Marlou!!!”
Sophie Dittmar

Eigenaresse SoV's Choice

Van frustratie naar
Insta sensatie
in 6 weken

Na #instabranding

R

Een mooie feed die helemaal aansluit bij jouw merk

R

Meer zichtbaarheid

R

Een duidelijke contentstrategie

R

Inspirerende & converterende content

R

Meer traffic naar je website

R

Meer interactie en klanten

R

Meer rust, helderheid en focus

R

Meer leuke & terugkerende klanten

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Wanneer start de #Instabranding training?

Direct! Na aankoop kan je gelijk starten met het volgen van de training. Je ontvangt de login gegevens per mail (check ook zeker je SPAM) en na inloggen staan de modules voor je open. 

Kan ik de #Instabranding training in mijn eigen tempo volgen?

Jazeker. Voor dit programma heb ik 6 modules ontworpen die je in je eigen tijd kunt volgen. De lessen bestaan uit videoworkshops en je ontvangt een werkboek + naslagwerk. De video’s kun je tussendoor op pauze zetten en je kunt makkelijk terugspoelen. Wanneer je elke week een module volgt kun je de lessen in 6 weken afronden wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. 

Hoe lang heb ik toegang tot de #Instabranding training?

Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden. Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen. We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep. Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Zit er ook coaching in dit programma?

Zeker! Je wordt natuurlijk in de online lessen al door mij gecoacht. Ik heb heel veel waardevolle kennis, tools en stappen voor jou om door te groeien. Daarnaast heb je toegang tot de besloten Facebook groep waar je ook vragen kunt stellen en als klap op de vuurpijl mag je aanschuiven bij de maandelijkse coaching calls met onze Instabranding expert. Hierin werken we met hotseats en krijg je dus de kans om 1:1 gecoacht te worden 

Hoeveel tijd kost dit?

De modules bestaan uit videolessen en bijbehorende werkbladen met naslagewerk en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Gemiddeld ben je 1,5 uur per module bezig. In totaal zijn er 6 modules. Let op: zie het ook als een investering want de tijd die je hier nu in steekt ga je straks terugverdienen door het hebben van een concrete contentstrategie en hoe je meer volgers krijgt op Instagram.

Hoe lang duurt de #Instabranding training?

–  De training is opgedeeld in 6 modules en kun je in principe in 6 weken doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n 1 à 2 uur tijd aan besteedt. Als je er meer tijd per week voor vrijmaakt kan je de training sneller afronden.

–  Je krijgt een jaar toegang tot de online leeromgeving waar je de videolessen en werkbladen kunt bekijken en downloaden.

–  Alle lessen kun je in je eigen tijd en vanuit je eigen huis / kantoor (of waar jij wilt) volgen.

–  We houden ondertussen contact via de besloten Facebook groep.

–  Na afloop van de training heb jij een concrete contentstrategie, weet je hoe je moet fotograferen met je smartphone en hoe jij meer volgers krijgt op Instagram.

Is deze training geschikt voor mij?

De #Instabranding training is geschikt voor ondernemers, coaches en marketeers die een (personal) brand vertegenwoordigen op Instagram.

Of je nou een webshop hebt, een coach bent of een andere dienst aanbiedt.. Deze training helpt je om een duidelijke contentstrategie neer te zetten zodat Instagram ervoor zorgt dat je meer volgers, klanten en/of omzet krijgt.

Is Instagram een geschikt marketing kanaal?

Ja! Als jouw doelgroep zich bevindt op Instagram is het mogelijk om dit kanaal in te zetten voor marketing doeleinden. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leer ik je tijdens de training.

Wat houdt een groepscall via Zoom in?

Zoom is de software waarmee we online kunnen videobellen. Tijdens deze groepscoaching calls kun je feedback krijgen en al je vragen over Instagram stellen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja natuurlijk. Je kunt ervoor kiezen om deze training in 1 of 4 termijnen te betalen. Als je kiest voor termijn betaling dan betaal je alleen de eerste termijn. Daarna wordt elke maand rond deze datum het bedrag geincasseerd. Je hoeft dus niet elke maand handmatig te betalen maar dit gaat helemaal automatisch. Scheelt weer tijd 😉 Natuurlijk ontvang je voor afschrijving de factuur voor je eigen administratie.

Kan ik dit zakelijk betalen / opvoeren?

Jazeker. Dit zijn opleidingskosten voor je bedrijf en deze zijn zakelijk aftrekbaar. Ook als je nog niet bent ingeschreven voor de KvK kun je dit met terugwerkende kracht nog zakelijk opvoeren aangezien het een investering is in je bedrijf (en in jou als ondernemer om door te groeien).