Yes, ik heb je aanvraag ontvangen!

Ik neem je aanvraag voor het Grow Coaching Traject zorgvuldig door en je ontvangt van mij een reactie per email! 

Hi, ik ben Marlou

I know the struggle.. Ik durfde mezelf eerst helemaal niet te laten zien. Ik runde een groot modeplatform en was nog niet zo zeer zelf de influencer.

Ik was meer de ondernemer die lekker anoniem aan het bouwen was aan een groot platform. Toen ik een webshop startte had ik geen geld voor modellen en ben ik zelf maar voor de camera gaan staan met de kleding die ik verkocht.

Vanaf dat moment kreeg mijn bedrijf een gezicht. Ik kreeg veel leuke reacties en merkte dat ik me helemaal niet hoefde te schamen. Alle kleding waar ik op stond verkocht het beste en mensen wilde meer van mij weten. Ik ging steeds persoonlijker bloggen en delen op social media.

Ik merkte dat mensen dus wel op mij zaten te wachten. Ik werd toen ook herkend op events en werd uitgenodigd voor interviews. Mijn bedrijf groeide nog sneller.

Personal branding werkt en is de sleutel geweest naar het grote succes van mijn drie online bedrijven. 

Ik wil jou nu ook helpen om over die drempel te stappen en wél jezelf online te laten zien!